Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 38 (5245)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La sediul Parchetelor

Din ordinul lui Morar şi al lui Hăineală: Ziariştii, interzişi la şedinţa de bilanţ a procurorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Pentru prima oară în ultimii ani, ziariştii suceveni au fost interzişi la şedinţa de bilanţ a procurorilor din circumscripţia Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Suceava (judeţele Suceava şi Botoşani), la care au fost invitaţi şefa Consiliului Superior al Magistraturii, Oana Hăineală, şi procurorul general adjunct, Daniel Morar.

Din ordinul acestora, reprezentanţii mass-media nu au fost lăsaţi să intre în sala de conferinţe de la parterul clădirii Parchetelor sucevene.

Asta deşi, cu o zi înainte, pe site-ul PCA Suceava, am fost anunţaţi despre întâlnirea procurorilor din cele două judeţe.

An de an, la începutul şedinţei de bilanţ, doar pentru câteva minute, jurnaliştii făceau fotografii şi luau imagini video cu care să ilustreze materialele legate de activitatea de bilanţ a parchetelor.

De data această, ziariştii nu au mai avut acces, procurorii Hăineală şi Morar nedorind nici măcar la finalul întrunirii să explice care sunt concluziile la ceea ce s-a discutat la analiza raportului de bilanţ pentru anul 2012.

Nici măcar datele de bilanţ nu au fost trimise ulterior mass-media. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din ordinul lui Morar şi al lui Hăineală: Ziariştii, interzişi la şedinţa de bilanţ a procurorilor.
 Vizualizări articol: 1591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.92/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 12 voturi
Din ordinul lui Morar şi al lui Hăineală: Ziariştii, interzişi la şedinţa de bilanţ a procurorilor4.9512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prostii trimis de
(16 feb 2013, 11:55:13
tare fraieri sunteti voi ziaristii ca v-ati dus la acea sedinta.c.u.r.v.a. aia de haineala si handicapatul de morar trebuie ignorati peste tot si fu..ti in c.u.r. de cate ori se iveste ocazia si ar trebui aceeasi soarta s-o aiba si laba trista de chiorul de la cotroceni,cel ce ii tine in spate.
2.   Se prabuseste totul trimis de
(16 feb 2013, 12:08:28
Regimul de trista amintire al lui basescu se prabuseste cu zgomot.Dupa ce el a fost dat afara de la Cotroceni de 7,5 milioane de romani,dupa ce a pierdut Parlament,guvern,acuma CSM a intrat in faza restructurarii morale.Kovesi a fost exilata la Bruxelles iar Morar nu va mai avea nici o sansa sa fie procuror general.In disperare de cauza apar situatii hilare.Judecatorul Cristi Vasilica Danilet care a fost revocat din CSM de peste 1.200 de judecatori cere incriminarea penala a delictelor de presa prin reintroducerea calomniei si insultei in Codul penal. Nici macar Monica Macovei nu a gandit ca el!Acuma vad ca a aparut cenzura prin interzicerea ziaristilor la bilant.
3.   Coruptie trimis de
(16 feb 2013, 12:23:36
mai are putin si se duce la domnu dracu cu toti procurorii [procororii] hi hi hi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei