Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 38 (5245)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Timp liber

Piscină acoperită, salină, jacuzzi, saune, fitness, bowling - investiţie de circa trei milioane de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Localitatea Suceviţa a mai făcut un pas către statutul de staţiune. Popasul Turistic „Bucovina” a inaugurat, în această săptămână, un centru de agrement, centru comparabil cu oricare de acest gen din Europa, atât prin dotare, cât şi prin nivelul serviciilor oferite de acesta.

Administratorul firmei, Constantin Chetraru, a afirmat: „Acest proiect are o <rădăcină> adâncă, de circa cinci-şase ani, şi anul trecut am reuşit să obţin finanţarea pentru realizarea lui. Lucrările au debutat pe 12 iunie 2012, şi în momentul de faţă este funcţional. Zilele acestea depunem ultimul dosar pentru finanţare de la Comunitatea Europeană, pentru că am lucrat pe Programul Operaţional Regional, şi doresc să menţionez că am colaborat excelent cu o echipă de specialişti de la Piatra Neamţ, o echipă de valoare, şi cu arhitectul Silviu Stănescu, un om deosebit”.

 

Piscină, hidromasaj, jacuzzi, băi de plante aromate, saune şi sală de fitness

La parterul imobilului a fost realizată o salină modernă, cu sare de Himalaya şi de Praid, aerul ionizat de acolo, cât şi inhalaţiile fiind recomandate atât în curele profilactice, cât şi pentru cei cu afecţiuni ale aparatului respirator. Piscina din inox, cu dimensiunile de 18,5 m x 7,5 m şi cu o adâncime de 1,4 metri, a fost construită de o firmă din Suedia şi, alături de instalaţiile pentru hidromasaj, cele două jacuzzi, bazinul pentru copii, căzile pentru băi de plante aromate, de sare sau de gheaţă, cele două saune, finlandeză şi infrasaună, cât şi sala de fitness utilată cu aparatură de ultimă oră, reprezintă o alternativă pentru timpul liber sau pentru momentele de relaxare. Patru piste de bowling, salonul pentru jocuri, cu mese de fotbal de masă, darts, tenis, biliard şi o menţiune aparte pentru masa profesională de snooker, alături de centrul de întreţinere corporală de la etajul clădirii vor satisface pretenţiile celor mai exigenţi clienţi de la Popasul „Bucovina”. Trebuie amintit şi de barul ultramodern din incintă, dar şi de sala de poker american care va fi inaugurată peste scurt timp.

 

Investiţie de circa 3 milioane de euro, din care 1,9 milioane fonduri europene

Administratorul firmei a precizat că acest complex de sănătate are ca ţintă atât clienţii Popasului, cât şi sucevenii care doresc să se relaxeze în condiţii „sută la sută europene”. Din acest motiv, intenţionează ca accesul la centru să se facă, în special, în baza unor abonamente de 30-120 de ore, pe care clientul le poate folosi în decursul unui an, în condiţiile în care costul unei ore va fi de circa 10 lei pentru abonaţi.

„Centrul de agrement a fost conceput astfel încât să concentreze cât mai multe facilităţi de recreere pentru turiştii care ajung la Popasul <Bucovina>, dar şi pentru cei din zonă care doresc să se deconecteze de la problemele cotidiene, fie că sunt localnici, că sunt din Rădăuţi, Suceava, Botoşani, Iaşi sau de oriunde. Valoarea totală a investiţiei a fost de circa 3 milioane de euro, din care 1,9 milioane fonduri europene”, a precizat administratorul Popasului „Bucovina” din Suceviţa, Constantin Chetraru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piscină acoperită, salină, jacuzzi, saune, fitness, bowling - investiţie de circa trei milioane de euro.
 Vizualizări articol: 8119 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 16 voturi
Piscină acoperită, salină, jacuzzi, saune, fitness, bowling - investiţie de circa trei milioane de euro4.4516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(16 feb 2013, 11:13:11
Ma bucur draga redactie si draga Luigi ca ati reparat greselile din articolul de ieri !!
Puteti posta si un articol referitor la preturile practicate pentru abonamente/simple sedinte sau preturi pentru sala de jocuri( bowling, biliard, tenis, etc)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei