Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 20 (5227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Vreme rea

Accident în pădurea de la Ilişeşti, după ce un şofer a derapat într-o curbă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un şofer care a intrat cu viteză într-o curbă strânsă, pe un carosabil acoperit cu zăpadă, a provocat un accident rutier ieri după-amiază pe DN 17, în pădurea de la Ilişeşti. Accidentul s-a produs în jurul orei 15.30, între cabana Ilişeşti şi intersecţia DN 17 cu drumul care duce spre comuna Ciprian Porumbescu.

Şoferul unei autoutilitare de transport marfă marca Opel, Constantin Adăscăliţei, în vârstă de 35 de ani, din comuna Flămânzi, judeţul Botoşani, care se deplasa pe direcţia Gura Humorului-Suceava, a derapat la ieşirea dintr-o curbă, intrând pe sens opus. Aici a acroşat un camion, după care maşina s-a răsucit şi a lovit violent cu partea din spate un microbuz VW.

„Veneam de la Câmpulung şi când am ajuns în curbă m-am răsucit, nu am mai putut controla maşina. Am lovit maşina VW, dar mai întâi în faţă m-a lovit altă maşină, un camion care nu a mai oprit”, a declarat la puţin timp după accident Constantin Adăscăliţei, şoferul din Botoşani.

În urma accidentului de suferit au avut două persoane care se aflau în microbuzul VW ce se deplasa regulamentar. Ambulanţele i-au transportat la Spitalul Judeţean Suceava pe şoferul de pe VW, Mihai Buta, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, şi pe o pasageră din maşina sa. Aceasta din urmă a avut leziuni minore, în timp ce şoferul avea mai multe contuzii şi, după diagnosticul preliminar, era suspect de fractură de stern.  

Subinspectorul Alexandru Duţuc, de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Suceava, a declarat: „ La faţa locului am constatat că şoferul autoutilitarei de transport marfă, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat pe contrasens, unde se pare că a acroşat un camion, după care a lovit microbuzul VW care circula regulamentar din sens opus”.

 

Momente de panică la locul accidentului, după ce un tir a derapat în aceeaşi curbă

Despre camionul care nu a rămas la faţa locului poliţiştii cred că acesta a fost doar acroşat în partea din spate, iar şoferul şi-a continuat drumul.

În timp ce poliţiştii rutieri efectuau măsurători la faţa locului, şoferul unui tir care venea dinspre Gura Humorului a derapat în aceeaşi curbă. Cum remorca colosului părea scăpată de sub control, s-a creat un moment de panică, însă din fericire şoferul tirului, care circula cu o viteză nepermis de mare, a redresat maşina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în pădurea de la Ilişeşti, după ce un şofer a derapat într-o curbă.
 Vizualizări articol: 2771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accident în pădurea de la Ilişeşti, după ce un şofer a derapat într-o curbă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiar nu se poate conduce in siguranta? trimis de
(26 ian 2013, 16:25:23
Poţi să conduci cu viteză, dar să fii şi în siguranţă în acelaşi timp. Un şofer bun ştie să pună siguranţa pe primul loc, ceea ce înseamnă că nu încearcă să arate cât de repede poate să conducă.
Nimănui nu îi pasă cu adevărat de asta. Nu are nici un rost, nu câştigi nici un premiu dacă faci pe viteazul.
Mai bine ai avea grijă de tine si de oameni, pentru că asta contează cu adevărat,
2.   Tot timpul soferii sunt de vina trimis de
(27 ian 2013, 11:34:24
Daca 2 sau 3 masini au pierdut aderenta in acelasi loc la interval destul de scurt ce vina au soferii ca drumarii nu isi fac treaba. Nu este posibil asa ceava sa dai vina pe viteza soerilor ca tu ca drumar sau statul nu si face datoria in ceea ce priveste deszapezirea. Iar domnii politisti care au venit sa masoare pe acolo pe la accident nu stiu ca se semnalizeaza de la distanta locul unde s-a produs acidentul mai ales daca este in curba cu vizibilitate scazuta.S-au pus ca boii acolo la masurat de lenesi ce sunt de ce sa semnalizeze ei regulamentar locul accidentului.Normal ca soferii sunt de vina cum intra cu viteza asa mare in curba ei nu vad ca drumari sunt la crashma trebuie sa adapteze viteza la incompetenta drumarilor.Si cu zidul ☭  cu a fost dmnilor politisti tot sofeul a fost de vina ca nu a adaptat viteza sau boii care au proiectat gandit si construit aberatia aia care ar trebui semnalizata ca atare. Cei care au facut acea monstruozitate si cei care ar fi trebuit sa o semnalizeze ar trebui pusi acolo la zid si impuscati cu tunul pana se darama zidul respectiv.Deci domnilor politisti incompeteti nu mai dati vina pe soferi cand de fapt vina e a dumneavoastra si a statului ca nu va faceti treaba.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei