Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 20 (5227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Da' de ce nu Borcea sau Bănel?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În funcţie de sezon, dar şi de starea de spirit a fiecăruia la momentul respectiv, din când în când ne trec pe la ureche ştiri/zvonuri/bârfe referitoare la viitoarea (mereu viitoarea!) conducere supremă a celor două entităţi care, sanchi, se îndeletnicesc cu organizarea (dirijarea, propăşirea etc.) fotbalului românesc: FRF şi LPF. Cel mai frecvent, în funcţie de cât de tare le zăngăne-n timpane sunet de cătuşe, cei doi capi (singular: il capo!) ai trebii anunţă retragerea din funcţie pe motive dintre cele mai diverse. Primul, întotdeauna primul, motiv este cel al stresului acumulat în cele două decenii şi mai bine de când dumnealor s-au pus în moţ, jertfindu-şi timp, sănătate, familii etc. pe altarul acestei îndeletniciri, de fapt spre a aduce bucuria în casele şi sufletele românilor. Ideea mereu actuală de peste două decenii încoace este că alţii mai buni, mai competenţi, mai „devotaţi cauzei” (cum zicea sintagma clasică din comunismul care, printre alţi monştri, i-a creat şi pe ăştia doi), oricât am căuta, nu găsim. Aaa, că între timp ăla, şi-a văzut de afacerile lui penale, iar ăstălalt, şi mai cu moţ, s-a trezit şi deputat, asta-i altceva. Important e că au condus „fenomenul” energic şi eficient. Tot periodic, la cele două Mafii, pardon, organisme diriguitoare, au loc alegeri. Participă, deşi n-ar mai vrea (ştiţi: stresul, răspunderea, sănătatea, familia...) şi cei doi golani, pardon, competenţi. Care, de buni ce-s, câştigă mereu, nu înainte ca fiecărui contracandidat, fix în prag de alegeri, să i se întâmple câte una groasă. Amintiţi-vă de Şiman, de Gică Popescu, de... La FRF, iar se pune de alegeri. Naşu', pe care nici cancerul nu l-a răpus, zice a mia oară că se cară. Iar ca succesori se aţin, printre alţii, domnul Gică Popescu (remarcabil fotbalist, proaspăt condamnat, dar şi proaspăt demisionar de la UEFA tocmai de asta!), precum şi Chivorchian, unul dintre cei liberi în mod inexplicabil, preşedinte (neprins!, deci preşedinte cinstit) de club, întemeietor şi piesă de bază a cooperativei, unul care pare să nu fi pus vreodată piciorul pe minge. Mergând pe aceste principii de bază, de ce nu i-ar alege în fruntea FRF fie pe Bănel (că şi ăsta-i fotbalist), fie pe Borcea (că nici ăsta nu pare a fi atins mingea niciodată)?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Da' de ce nu Borcea sau Bănel?.
 Vizualizări articol: 1019 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Da' de ce nu Borcea sau Bănel?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei