Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 20 (5227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O bandă de romi

Spărgeau geamurile la magazine şi maşini şi furau ce prindeau

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus joi trimiterea în judecată a cinci tineri, dintre care patru minori, din Şcheia, acuzaţi că au comis mai multe furturi din magazine şi maşini de pe raza municipiului Suceava.

În faţa instanţei vor apărea Ioan Gheorghe Cuţitariu (16 ani), Constantin Gimi Oltean (17 ani), Marian Simion Bozomală (19 ani), Simi Nicolae Bozomală (15 ani) şi Elvis Vasile Fieraru (14 ani).

Cei cinci locuiesc în cartierul de romi din comuna Şcheia, iar faptele au fost comise în perioada 17 octombrie - 28 decembrie 2012, iar valoarea prejudiciului este de aproximativ 20.000 de lei.  

Anchetatorii susţin că primul furt a fost comis în noaptea de 17/18 octombrie 2012, atunci când Simi Nicolae Bozomală şi Elvis Vasile Fieraru au rupt mai multe scânduri ale unei magazii aparţinând de Biserica „Sf. Vineri” şi au sustras un aragaz, o centrală termică şi o triodă pentru sudură, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 5.000 de lei.

În noaptea de 12/13 noiembrie 2012, patru dintre inculpaţi au spart geamurile a două Dacii Logan parcate pe strada Academician Vasile Grecu, de unde au furat o borsetă în care se aflau mai multe documente ale proprietarului, precum şi actele maşinii, şi un portmoneu cu acte de identitate şi suma de 130 de lei.

 

Au golit un magazin de marfă şi au spart şase maşini într-o noapte

În noaptea de 7/8 decembrie, trei dintre inculpaţi au spart geamul de la uşa de acces într-un magazin de la parterul blocului T90 de pe bulevardul George Enescu şi au sustras circa 300 de pachete de ţigări, băuturi alcoolice şi două borcane cu cafea, prejudiciul fiind estimat la circa 5.460 de lei.

O săptămână mai târziu, tot în cursul nopţii, au spart geamul unui Peugeot, din care au luat bunuri estimate la circa 2.000 de lei. În aceeaşi noapte au sustras dintr-un Ford un portofel în care, pe lângă acte, au găsit şi 130 de euro.

În noaptea de 18/19 decembrie, trei dintre tinerii trimişi în judecată au spart un alt magazin de la parterul unui bloc din cartierul George Enescu, furând ţigări, băuturi, cafea şi dulciuri de aproximativ 1.900 de lei.

În noaptea de 22/23 decembrie, patru dintre inculpaţi au spart geamurile a nu mai puţin de şase autoturisme, parcate tot în cartierul George Enescu, fără însă a găsi ceva de furat. În acea noapte, au încercat să spargă şi un aprozar din zonă, însă au fugit, după ce s-a declanşat sistemul de alarmă.

Procurorii susţin că ultimul furt reţinut în sarcina acestei grupări a fost comis în noaptea de 27/28 decembrie, atunci când au spart geamurile a trei autoturisme din cartierul Obcini, găsind un modulator FM şi 100 de euro.

Suspecţii au fost prinşi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, iar patru dintre ei au fost arestaţi preventiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spărgeau geamurile la magazine şi maşini şi furau ce prindeau.
 Vizualizări articol: 1475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Spărgeau geamurile la magazine şi maşini şi furau ce prindeau4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei