Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 14 (5221)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Prefectul a solicitat verificarea condiţiilor în care sunt depozitate produsele din programul „ Laptele şi cornul”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a solicitat verificarea condiţiilor în care unităţile de învăţământ depozitează produsele alimentare oferite preşcolarilor şi elevilor în cadrul programului „Laptele şi cornul”. Sinescu a precizat că în acelaşi timp va fi verificat şi modul în care sunt ambalate produsele de panificaţie, având în vedere că au existat cazuri în care la şcoli sau grădiniţe au ajuns cornuri ambalate care au mucegăit.

În cursul zilei de ieri, la Prefectura Suceava a avut loc şedinţa comisiei judeţene care are ca atribuţii implementarea programului privind acordarea de produse lactate şi de panificaţie pentru elevii din clasele I – VIII din învăţământul de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de patru ore. Din comisie fac parte prefectul judeţului Suceava, preşedintele Consiliului Judeţean, inspectorul şcolar general, precum şi şefii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.

Florin Sinescu a arătat că în cadrul şedinţei a fost analizat modul în care se derulează acest program în judeţ, fiind identificate două probleme în ceea ce priveşte modul de producţie, de respectare a standardelor de calitate şi depozitarea produselor incluse în program. Prefectul a ţinut să sublinieze că Direcţia de Sănătate Publică Suceava a efectuat în cursul anului trecut 393 de controale pentru a verifica modul în care se desfăşoară acest program în unităţile de învăţământ sucevene.

„Am identificat o serie de aspecte unde am vrea să aducem îmbunătăţiri. Astfel, la producători au fost probleme în ceea ce priveşte ambalarea şi respectarea standardelor prevăzute în actul normativ care reglementează acest program naţional şi la unităţile şcolare în ceea ce priveşte spaţiile de depozitare a produselor. O comisie mixtă va verifica aceste aspecte pentru a se putea remedia unele deficienţe care intervin în derularea programului <Laptele şi cornul>”,a spus prefectul judeţului Suceava.

Programul  Naţional „ Laptele şi cornul” se derulează în judeţul Suceava în 821 unităţi şcolare, de produsele de panificaţie şi lactate beneficiind 16.863 preşcolari, 35.585 elevi din ciclul primar şi 32.359 elevi din ciclul gimnazial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul a solicitat verificarea condiţiilor în care sunt depozitate produsele din programul „ Laptele şi cornul”.
 Vizualizări articol: 1113 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul a solicitat verificarea condiţiilor în care sunt depozitate produsele din programul „ Laptele şi cornul”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei