Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 14 (5221)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concursul Naţional de Schi pentru Copii “Bucuriile zăpezii”, la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 18-20 ianuarie, la Vatra Dornei are loc a treia ediţie a Concursului Naţional de Schi pentru Copii “Bucuriile zăpezii”. Aşa cum am aflat de la prof. Vasile Moroşan, directorul Clubului Copiilor Vatra Dornei, concursul se adresează copiilor cu vârsta de până la 12 ani, înscrişi la cluburile şi palatele copiilor din ţară şi care nu sunt legitimaţi în cadrul cluburilor sportive.

Ediţia din acest an a Concursului “Bucuriile zăpezii” va avea o participare record, fiind prezente la Vatra Dornei aproape toate cluburile copiilor din ţară care au cercuri de schi alpin. Printre acestea se vor număra Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti, palatele copiilor din Braşov, Cluj, Iaşi, Brăila, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, cluburile copiilor din Întorsura Buzăului, Sighetu Marmaţiei, Slănic Prahova, Sinaia, Şcoala Rodna şi Clubul Copiilor Vatra Dornei.

Vor fi trei probe de concurs, slalom simplu, slalom super G şi un slalom paralel, care va fi organizat în nocturnă, sâmbătă seara începând cu ora 18.00. Toate probele de concurs se vor desfăşura pe pârtia Veveriţa, iar duminică, după festivitatea de premiere, toţi copiii şi profesorii vor fi angrenaţi în activităţile organizate de şcoala de schi & snowboard a staţiunii Vatra Dornei „Euroski”, cu ocazia Zilei Mondiale a Zăpezii.

 

Participanţii la concurs au acces gratuit pe toate instalaţiile de teleschi

Prof. Vasile Moroşan ne-a declarat: „Vor fi prezenţi peste 80 de copii din judeţele Prahova şi Cluj, la care se adaugă municipiul Vatra Dornei, care participă cu câte două echipe. Participanţii la concurs beneficiază, începând cu 18 ianuarie, de acces gratuit pe toate instalaţiile de teleschi pentru a se putea pregăti cât mai bine. Concursul de la Vatra Dornei este primul din calendarul activităţilor educative extraşcolare al Ministerului Educaţiei din acest an. Urmează alte trei concursuri care se vor desfăşura la Homorod, Băişoara, şi Festivalul <Fulg de nea>, organizat de Palatul Copiilor din Braşov. În fiecare an am avut rezultate foarte bune la concursurile dedicate sporturilor de iarnă, şi asta ne-a stimulat să organizăm şi în acest an <Bucuriile zăpezii>la Vatra Dornei.Şi pentru că ediţiile anterioare au fost organizate foarte bine, în acest an avem o participare record din toată ţară”.

Concursul Naţional de Schi pentru Copii “Bucuriile zăpezii” este organizat de Clubul Copiilor Vatra Dornei, printr-un proiect finanţat de Ministerul Educaţiei, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Primăria municipiului Vatra Dornei, având ca parteneri Şcoala de schi “Euroski”, Salvamont, Clubul Sportiv Şcolar Vatra Dornei, Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti, SC Telescaun Negreşti SRL, SC Bucura Com SRL Teleschi Parc, Direcţia Judeţeană de Sport Suceava, iar ca parteneri media, Monitorul de Suceava şi Orion Media Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul Naţional de Schi pentru Copii “Bucuriile zăpezii”, la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Concursul Naţional de Schi pentru Copii “Bucuriile zăpezii”, la Vatra Dornei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei