Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 14 (5221)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control

Şoferi lăsaţi fără permise şi pietoni amendaţi, după un control la zebrele din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii rutieri au organizat acum trei zile o acţiune de control în zona trecerilor de pietoni din municipiul Suceava. Au fost vizaţi, pe de o parte, şoferii care nu acordă prioritate de trecere persoanelor angajate regulamentar în traversare şi, de cealaltă parte, pietonii care trec strada fără a se asigura şi prin locuri nepermise.

În cele câteva ore de controale, poliţiştii rutieri au surprins nouă şoferi care nu au acordat prioritate la trecerile de pietoni. Conform prevederilor legale, aceştia au fost amendaţi şi li s-au reţinut şi permisele de conducere. De asemenea, 15 pietoni care traversau strada neregulamentar, deşi aveau treceri de pietoni în apropiere, au fost şi ei amendaţi.

La capitolul şoferi care nu au acordat prioritate, poliţia a dat ca exemplu cazul lui Viorel S., un conducător auto în vârstă de 44 de ani, din Gura Humorului, care a fost surprins pe bulevardul George Enescu în timp ce nu a acordat prioritate mai multor pietoni care voiau să traverseze pe loc marcat.

Dintre pietoni a fost amendat Zamfir B., în vârstă de 41 de ani, din oraşul Salcea, care a traversat Calea Uniri prin loc neamenajat.

Per total, în cadrul acţiunii de control a poliţiştilor rutieri, au fost aplicate 122 de amenzi, în valoare de 18.720 de lei. Au fost reţinute zece permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare (unul pentru lipsă ITP şi trei pentru defecţiuni). 

În ultimele zile, în municipiul reşedinţă de judeţ s-au petrecut mai multe accidente la trecerile de pietoni. Din fericire, acestea nu au fost grave. Într-un oraş destul de aglomerat şi cu multe treceri de pietoni cum este Suceava, riscul producerii unor accidente de acest gen este foarte mare, condiţii în care care poliţiştii rutieri îşi propun să organizeze cât mai multe controale de acest gen. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi lăsaţi fără permise şi pietoni amendaţi, după un control la zebrele din Suceava.
 Vizualizări articol: 1639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Şoferi lăsaţi fără permise şi pietoni amendaţi, după un control la zebrele din Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Panda si japca trimis de
(19 ian 2013, 19:35:31
I-am vazut pe domni politisti cu mwc-ul la panda la trecerea de pietoni din capatul cartierului obcini acolo e o trecere dubla s-a mutat trecerea dar marcajul de pe asfalt a ramas si in locul vechi deci sunt doua receri de pietoni la interval de 2-3 metri tare sunt curios ce se intampla si cum se dau amenzile in zona respectiva. Dar oare cine nu si-a facut treaba sau cine a proiectat mutarea trecerii respective si nu a sters vechea trecere. Bine ca sunteti buni numai sa luati permise si sa dati amenzi dar cum de nu ati vazut din logan aceasta anomalie dar cum de nu ati vazut nici semafoarele care nu functioneaza corespunzator, secundele care se numara difert la 2 semafoare pe acelasi sens, semafoare care nu se aprind complet, zidul  ☭  nesemnalizat, jumatati de benzi de circulatie acoperite cu zapada de 1 metru, trotuarele impracticabile. La astia de ce nu le dati amenzi domnilor nici nu trebuie sa stati la panda pt asta sunt niste chestii evidente le vede oricine. Sau dvs sunteti vigilenti doar pe timp de panda si panditi doar soferii ca restul nu va intereseaza. Politist= amendator = completator de proces verbal ca altceva ni stiti stati cu loganul pe doua treceri de pietoni una langa alta si nu vedeti minunea acolo aveti vad bun ca e aia de la lidl alea doua una lamga alta si inca una pe fosta str dornelor. Niste incompetenti si niste hoti fura oamenii la drumul mare dar nu vad greselile evidente.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei