Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2012 - Anul XVII, nr. 301 (5206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La discotecă

Maşina de intervenţie a unei firme de pază şi protecţie, distrusă de mai multi scandalagii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Maşina de intervenţie a unei firme de pază şi protecţie a fost distrusă de mai mulţi indivizi care au provocat scandal la o discotecă din comuna Berchişeşti, iar mai mulţi agenţi au fost agresaţi.

Toată povestea, informează poliţia, s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, în a doua zi de Crăciun.

În acea noapte, în jurul orei 2:30, în discoteca respectivă a izbucnit un scandal, pentru aplanarea căruiaau intervenit doi agenţi de pază ai societăţii RPG, care se aflau de serviciu în acea noapte la localul respectiv.

Cei doi agenţi de pază, Florin Munteanu, de 19 ani, şi Ştefan Tănase, de 18 ani, au fost agresaţi de mai mulţi localnici, motiv pentru care victimele au cerut ajutorul colegilor lor de la intervenţie.

La faţa locului a ajuns o echipă de intervenţie a RPG, formată din doi tineri, Lucian Matei, de 27 de ani, din municipiul Suceava, şi Vasile Spiridon, de 28 de ani, din oraşul Frasin.

Cei doi au venit la discoteca respectivă cu un autoturism VW Golf, inscripţionat cu denumirea firmei de pază şi protecţie. Scandalagiiişi-au vărsat furia, alimentată şi de aburii alcoolului, şi asupra celor doi şi mai ales asupra maşinii de intervenţie, pe care au lovit-o cu mai multe scânduri rupte dintr-un gard, spărgând parbrizul, luneta, geamul de la portiera stânga față și geamul de la portiera dreapta spate.

Unul dintre agenţii de pază a sesizat scandalul la 112, la faţa locului fiind trimis un echipaj de poliţie.  Poliţiştii nu i-au mai găsit pe agresori la discoteca respectivă, însă, ulterior, în urma cercetărilor au reuşit să-i identifice pe tinerii implicați în scandal.

Potrivit poliţiei, e vorba de zece tineri, toţi din comuna Berchişeşti (Ioan Cojocaru, 22 de ani, Constantin Kinschi, de 22 de ani, Florin Kinschi, de 20 de ani, Cristian Horga, de 19 ani, Nicolae Rusu, de 24 de ani, Ioan Jitari, de 24 de ani, Mihai Antonesei, de 20 de ani, Florin Ştefăroi, de 20 de ani, Nicolae Ţimpău, de 22 de ani, şi Constantin Horga, de 31 de ani).

Prejudiciul pagubelor produseautoturismului firmei RPG a fostestimatla aproximativ1.500 de lei, iar agenţii de pază nu au suferit leziuni.     

“Cercetările continuă față de agresori sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și distrugere, urmând a se stabili participația fiecăruia la comiterea faptelor”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina de intervenţie a unei firme de pază şi protecţie, distrusă de mai multi scandalagii.
 Vizualizări articol: 2287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Maşina de intervenţie a unei firme de pază şi protecţie, distrusă de mai multi scandalagii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(28 dec 2012, 14:44:44
La taranoaia se intampla invers laughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei