Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2012 - Anul XVII, nr. 301 (5206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În flagrant

Hoţ prins cu banii furaţi de la o angajată a Unicom

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Angajaţii cooperaţiei Unicom au prins în flagrant un individ care furase bani dintr-un birou. S-a întâmplat la primele ore ale dimineţii de ieri, dar hoţul nu a ajuns prea departe pentru că salariaţii l-au prins înainte să dispară cu banii.

„Noi eram într-un birou vecin care era cu uşa deschisă. La un moment dat, am ieşit să merg la propriul birou, şi m-am intersectat cu un individ care ieşea de acolo. Am strigat şi a venit un coleg de-al meu, care l-a imobilizat, iar apoi a sunat la 112”, a mărturisit femeia căreia hoţul i-a sustras din poşetă suma de 65 de lei.

„Am pus mâna pe el şi a recunoscut că furase bani. Nu a opus nici o rezistenţă şi a aşteptat liniştit venirea poliţiştilor”, a spus angajatul de la Unicom care l-a imobilizat pe hoţ.

Bărbatul a mărturisit fără ocolişuri că a observat uşa biroului deschisă şi a intrat înăuntru, a scotocit în prima poşetă pe care a întâlnit-o şi apoi a vrut să plece cu banii.

„Nu am urmărit pe nimeni ca să fur, dar am profitat că era uşa deschisă şi nu era nimeni în birou”, a spus Vasile Rusu, hoţul care nu a ajuns prea departe cu banii furaţi.

Bărbatul este originar dintr-o comună din judeţul Olt, iar în ultimii ani nu a fost deloc străin de faptele de furt. Are la activ 15 ani de puşcărie, condamnări pronunţate pentru furt, iar o acuzaţie în plus nu părea să-l sperie deloc.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului au demarat o anchetă şi urmează să stabilească ce măsuri vor lua împotriva lui Vasile Rusu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţ prins cu banii furaţi de la o angajată a Unicom.
 Vizualizări articol: 1271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţ prins cu banii furaţi de la o angajată a Unicom0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei