Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2012 - Anul XVII, nr. 301 (5206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Drumul spre victorie

Câştigătoarea de la „Vocea României” şi-a făcut ucenicia la un restaurant din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Julie Mayaya, ultima câştigătoare a concursului „Vocea României” de la Pro TV, a trecut în drumul spre glorie prin Suceava. Mai exact, pe la Rădăuţi, acolo unde a cântat într-un restaurant în urmă cu aproximativ cinci ani. În perioada 2006-2007, mulatra Julie făcea senzaţie în Rădăuţi, la restaurantul Casa Biju, fostul Călăraşi. A ajuns să cânte în locaţia aflată în administrarea lui Radu Bejan prin intermediul unei persoane din Rădăuţi din domeniul muzicii.

„Era o voce deosebită, iar noi am încurajat-o mereu să meargă mai departe. După cele patru-cinci luni pe care le-a petrecut la Rădăuţi, a mers pe litoral, la Neptun, iar apoi pe un vas de croazieră. Am ţinut mereu legătura cu ea, iar periodic venea la Rădăuţi pentru a-şi petrece vacanţa. Mă bucur enorm că a câştigat acest concurs şi sper să o ţină tot aşa”, a declarat Radu Bejan, proprietarul restaurantului Casa Biju din Rădăuţi.

„Ucenicia” lui Julie a însemnat sute de ore de repetiţii la Rădăuţi, dar şi concerte în patru din cele şapte zile ale săptămânii pe perioada şederii în Bucovina. A fost o experienţă dificilă, dar care în final s-a dovedit benefică pentru cariera tinerei mulatre.

Radu Bejan a dezvăluit că în câteva luni intenţionează să mute restaurantul într-o nouă locaţie, iar la inaugurare are de gând s-o invite pe Julie Mayaya să asigure fondul sonor şi să interpreteze o parte din piesele care i-au adus acum celebritatea.

 

A câştigat detaşat „Vocea României”

Artista în vârstă de 26 de ani a strâns cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor, reuşind să-i surclaseze pe Tibi Scobiola şi Cristi Nistor, consideraţi cei mai puternici adversari. Eleva lui Horia Brenciu este originară din Iaşi şi a început să cânte live la 17 ani. Nu a câştigat premii în scurta ei carieră, şi asta pentru că nu a mers la concursuri, ci la show-uri, nunţi, botezuri sau petreceri private.

„O cunosc pe Julie de când avea 17 ani, când cânta alături de Vali Coşug şi de Romeo Bejan, cel care acum lucrează cu Marius Moga. Julie a cântat o perioadă într-un restaurant din Rădăuţi, apoi a început să cânte foarte mult la nunţi. Făcea parte din trupa KM 0, o trupă care cânta cover-uri. Julie e o fată modestă, cu foarte mult bun-simţ şi care a muncit mult”, a declarat solista suceveană Dayah Mari pentru WOWbiz.ro.

Aceasta a mai mărturisit că Julie a avut o perioadă în care a vrut să renunţe la muzică. „Julie a cântat într-un timp cu Victor Lavric, însă nu se regăsea în piesele respective. I se părea că intrase într-un con de umbră şi a vrut să renunţe. Vali Coşug, care s-a ocupat de ea de la început, i-a fost alături. El a învăţat-o tot ce ştie acum! Îmi amintesc că ieşea plângând de la canto, se supăra că nu îi ieşea aşa cum voia. Ea când s-a înscris la <Vocea României>nu s-a gândit o clipă la bani. Îi place foarte mult să cânte. Mă bucur din suflet pentru ea că a câştigat. Are două piese pe care le cântă foarte bine în limba română, <Tu n-ai avut curaj>, a Mădălinei Manole, şi <Ochii tăi>, a Elenei Cârstea. Însă ea s-a făcut remarcată peste tot cu <Je t’aime>”, a completat Dayah Mari.

În urma concursului „Vocea României”, Julie Mayaya a cucerit un premiu de 100.000 de euro, bani pe care a mărturisit că-i va dona în parte, restul urmând să-i cheltuiască cel mai probabil în domeniul muzical.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câştigătoarea de la „Vocea României” şi-a făcut ucenicia la un restaurant din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 6664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 11 voturi
Câştigătoarea de la „Vocea României” şi-a făcut ucenicia la un restaurant din Rădăuţi4.7511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce minciuni sunt astea? trimis de
(28 dec 2012, 17:37:59
si pe unde e "casa asta miju???" pe la bilca????? ca dupa ce maghernita dintre blocuri a ars-o si la fostul calarasi a falimenchics, marele radubiju de la cultura s-a mutat la tzeara unde e locul taranilor cu soricul gros. da ce minciuni trase la tema debiteaza humanoidu... auzi ma da cand canta fiitu cu Julie unde erau Ganu si Pif si baietii din Suceava? si mai eZact Romy al tau la ce canta la buton de mixer sau la mufa de difuzor?:))))) pe cand un solo la tobe cu BUJY la XFACTOR????? ha, ha, ha,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei