Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2012 - Anul XVII, nr. 296 (5201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Aburii alcoolului

Tânăr de 19 ani, împuşcat de pe geamul unui taxi de prietenul cu care a făcut turul crâşmelor din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc de prietenul cu care chefuise o noapte întreagă la mai multe localuri din Suceava.

Agresorul, în vârstă de 22 de ani, s-a supărat că cei doi prieteni care îl însoţeau într-un taxi nu au vrut să mai meargă la un alt local, din Burdujeni, pentru a continua distracţia.

În momentul în care prietenii săi au coborât din taxi, agresorul a scos pistolul din buzunar şi, de pe geamul lateral al maşinii, a tras de mai multe ori, tânărul de 19 ani fiind împuşcat în mâna stângă.

 

De la turul de crâşme la spital

Luni dimineaţă, la ora 5.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin numărul de urgenţe 112 că în cartierul Burdujeni, pe Strada Eroilor, un tânăr a fost împuşcat cu o armă cu bile de cauciuc. Apelul a fost făcut de unul dintre cei trei tineri care s-au aflat în taxi şi care a fost şi el la un pas de a fi împuşcat.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava pe Dumitru Aparaschivei, în vârstă de 19 ani.

Din ancheta ulterioară a poliţiei rezultă că duminică seară Dumitru Aparaschivei, în vârstă de 19 ani, Ciprian Ulian, de 22 de ani, şi un al treilea tânăr, Claudiu Boiciuc, s-au întâlnit în cartierul Burdujeni, consumând alcool în mai multe localuri. S-au  deplasat apoi la un club din centrul oraşului, unde au petrecut până dimineaţă, aproape de ora 5.00.

La ora 4.45, unul dintre ei a chemat un taxi, plecând toţi trei spre Burdujeni.

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat: „Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că trei tineri, după ce au consumat băuturi în mai multe baruri de pe raza municipiului Suceava, au decis să ia un taxi spre Burdujeni. Pe drumul către domiciliu, unul dintre tineri a propus să continue distracţia într-un alt local, moment în care ceilalţi doi nu au fost de acord. Când primii doi tineri s-au dat jos din maşină pentru a pleca acasă, tânărul de 22 de ani a folosit o armă cu bile de cauciuc şi a tras în direcţia tânărului de 19 ani, provocându-i o plagă la mâna stângă”.

 

 Tânărul împuşcat a încercat să-l protejeze pe prietenul pistolar

Judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava care s-au deplasat la faţa locului au reconstituit modul în care s-a petrecut agresiunea.

Conform relatării celui de-al treilea tânăr din grup, martor ocular, tânărul de 22 de ani, aflat pe scaunul din dreapta faţă în taxi, a scos un pistol pe care îl avea asupra sa şi, de pe geamul lateral, a tras de mai multe ori spre cei doi amici care au coborât din maşină, refuzând să mai meargă la băut.  

Tânărul de 19 ani, care a fost împuşcat de la o distanţă de jumătate de metru, a fost diagnosticat cu plagă împuşcată palmă stângă, după ce a primit îngrijiri medicale acesta fiind lăsat să plece acasă.

Aflat la Urgenţele Spitalului Judeţean, tânărul nu a recunoscut că a fost împuşcat şi le-a spus ziariştilor că a dat cu pumnul într-un perete, dorind probabil să-l protejeze pe amicul cu trei ani mai mare.    

Din verificările demarate de poliţişti rezultă că Ciprian Ulian este posesor legal de pistol cu bile din cauciuc.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări privind condiţiile în care a făcut uz de armă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 19 ani, împuşcat de pe geamul unui taxi de prietenul cu care a făcut turul crâşmelor din Suceava.
 Vizualizări articol: 5500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Tânăr de 19 ani, împuşcat de pe geamul unui taxi de prietenul cu care a făcut turul crâşmelor din Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(18 dec 2012, 11:19:27
Ce chestie ?! avem mereu nevoie de argumente
Asta e aşa , deoarece ; asta nu e bine , pentru că…
Altfel … indiferenţi trecem pe lângă grele momente
Pentru că … argumentul principal nu-i o măciucă

Alteraţi de filozofie ucidem în numele Libertăţii
În numele “ păci i” purtăm războaie şi iubim..cu ură
Paradoxal : nu în tribunale se mulge seva dreptăţii
Iar adevărul , azi , e pe fundul unei sticle cu băutură

Avem constrângeri care impun ( ce ?! ) alte constrângeri
Vorbim aceeaşi limbă da-n obiceiuri suntem depărtaţi
Avem latenţe intenţionate şi-apelative pentru îngeri
Avem . Avem de toate ! ( nu suntem cu orgoliu injectaţi )

Avem emoţii litigioase când împărţim o “ pradă ”
Căci omu-i un animal cu stil , se simte bine
Când vorbeşte ( lăsându-şi “ inteligenţa ” să se vadă )
Şi să stea-n capu’ mesei ( pe locu’ ce i se cuvine )

Mi-e o imensă lehamite de “cetăţenia” contrafăcută
De simularea omeniei , a omului cu mintea colmatată
De ce prostului , la final , nimeni nu-i “ impută “
Că-i în traficul nostru cu maşina .. neînmatriculată ?

2.   Comentariu trimis de
(18 dec 2012, 13:02:44
acesti indivizi ar trebui sa dispara ,ce face politia in acest caz? nimik se spune ca de fiecare data cand are probleme cineva il scoate ...chiar nu exista nimeni sa-l poata baga putin la racoare , trebuie sa exista liniste si siguranta pe strazile Sucevei te trezesti ca te impusca nevinovat si el nu pateste nimik ca il scoate tata sau altii ca are bani si stie unde sa dea....ti-e frica sa mergi intr-un club sa nu devii victima ALOO POLITIA ce doriti sa facem ? sa ne facem noi singuri dreptate sunteti platiti de noi ca sa ne oferiti siguranta si linistea de care avem nevoie nu sa iti fie frica....
3.   Acesti indivizi ar trebui sa dispara? trimis de
(18 dec 2012, 17:23:33
alo politia, deoarece va plateste MOSU_SV va ordon sa ii luati acasa pe acesti indivizi, iar cand mergeti la serviciu sa ii cazati la MOSU_SV , deoarece eu nu prea cred ca el va plateste voua salariul.
MOSU_SV vrea sa participe la cursuri ca sa nu ii fie frica in momentul in care merge toata noapte in club sau din bar in bar ca acesti tineri, care trebuie sa fie infiati.
MOSU_SV IN ACEASTA TARA ESTE O LEGE CARE TREBUIE RESPECTATA, NU POATE FI INCALCATA DE CATRE NIMENI, NICI DE CATRE POLITIE, NICI DE CATRE TINE, NICI DE CATRE CEI TREI SAU ALTE PERSOANE.
MOSU_SV nu poti aresta un om fara sa comita o infractiune, doar in regimurile autoritare te cerceta doar dupa culoarea ochilor.
4.   .... trimis de
(18 dec 2012, 20:49:13
Tin sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor care ne lumineaza! 1111 esti in capul listei!multumim pt luminat si iluminat!
5.   Comentariu trimis de
(18 dec 2012, 22:27:27
CU 5 ORE INAINTE LA O STRADA DISTANTA DE UNDE S-A INTAMPLAT ASTA AM PATIT-O SI EU. AM FOST SA-MI CUMPAR O PAINE DE LA NON-STOP, AM LUAT PAINEA, PLEC SI DUPA DOI PASI MA TREZESC CU UN PUMN IN CAP....A TRAS DE MINE, MI-A RUPT GEACA, AM FUGIT....POLITIA A VENIT DUPA VREO 10 MINUTE....BINEINTELES CA NU MAI ERA NICIUNUL DIN BOSCHETARII AIA...ERAU VREO 6-7 CRED....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei