Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2012 - Anul XVII, nr. 296 (5201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Divertisment

Lansare de album şi show de zile mari cu Alexandru Recolciuc şi invitaţii săi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit un spectacol de muzică populară şi de petrecere susţinut de Alexandru Recolciuc şi de invitaţii săi cu ocazia lansării albumului „Prietenii şi omenia” a interpretului sucevean.

Sute de spectatori s-au înghesuit să-i vadă pe Carmen Şerban, Cristian Rizescu, solişti suceveni precum Brânduşa Covaciuc Ciobanu, Dan Doboş, Mihaela Senciuc, Dorel Ionel, Nicoleta Cojocaru, Marius Zgâianu, Laura Haidău, Elena Simionesei-Chitic, Maria Mihăiescu din Marginea, preotul Ionel Coca, Cătălin Bucatariu, Dana Dăncilă, dansatori din Zahareşti ai ansamblului „Flori de Sânziene” de la Şcoala Populară de Arte „Ion Irimescu” Suceava pregătiţi de profesorul Ion Băiţan, formaţia Cetina, Fraţii Reuţ şi Călin Brăteanu.

Spectacolul a fost moderat de îndrăgitul prezentator de la Etno TV, Gheorg. Repertoriul ales de artişti a inclus muzică de petrecere dar şi colinde. Formaţia vocal-instrumentală Cetina şi gazda spectacolului, Alexandru Recolciuc, au introdus publicul în atmosfera Crăciunului cu colinda „O, ce veste minunată”, mobilizând sala întreagă. În aceeaşi manieră a sărbătorilor de iarnă, preotul Ionel Coca a interpretat două colinde tradiţionale. Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost prestaţia scenică a cântăreţului de muzică de petrecere Cristian Rizescu, care a încântat spectatorii cu piese cunoscute din repertoriul său, precum „Vino, vino” sau „Tinereţe floare aleasă”.

Cu siguranţă, sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor a fost arhiplină datorită, mai ales, recitalului îndrăgitei vedete a muzicii de petrecere Carmen Şerban. Aceasta nu şi-a dezamăgit fanii şi a electrizat audienţa cântând live timp de mai bine de o oră melodii consacrate precum „Văd numai oameni necăjiţi”, „Of, inima mea”, precum şi colinda „Deschide uşa, creştine”. Vedeta a dansat şi a cântat alături de gazda evenimentului melodia „Toate fetele, toate femeile”, adăugând în melodie faptul că promotorul spectacolului are un băiat.

Spectacolul oferit cadou sucevenilor de interpretul Alexandru Recolciuc a răspândit voie bună timp de mai bine de cinci ore şi s-a încheiat cu tradiţionalul „La mulţi ani” intonat de toţi interpreţii prezenţi duminică seară pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansare de album şi show de zile mari cu Alexandru Recolciuc şi invitaţii săi.
 Vizualizări articol: 2859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Lansare de album şi show de zile mari cu Alexandru Recolciuc şi invitaţii săi3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ilona trimis de
(18 dec 2012, 11:46:55
cred ca a fost frumos, inaltator chiar, datorita momentului ( au cintat colinde ), doar asa se mai bucura omul la cite necazuri sunt, dar......
din toata Romania, din toata Suceava, spectacolul trebuia prezentat de un bucatar? chiar daca a fost patronat, probabil , de Etno TV...... pacat....
2.   :))) trimis de
(18 dec 2012, 15:23:44
Daca si Recolciuc are vocdelaughing) ma arunc de pe bloc . Parca incepe un buhai sa raga cand incepe el sa cante...vorba lu Laura Lavric " spala butoaie". Sa-mi dea el bani mie si nu-l ascult pe asta. In schimb ne mandrim cu alte voci sucevene: Sofia Vicoveanca, Margareta Clipa, Laura Lavric, Daniela Condurache....etc.
2.1  RE: :))) trimis de
(18 dec 2012, 15:38:18
Pe cand un festival Al. Recolciuc?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei