Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2012 - Anul XVII, nr. 296 (5201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Conacul Domnesc

În această seară, Gala „Top 10 Suceveni”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cotidianul Monitorul de Suceava, împreună cu Camera de Comerț și Industrie Suceava, organizează în această seară, începând cu ora 18:00, Gala „Top 10 Suceveni”, un eveniment inedit la nivel județean, eveniment care va avea loc la Conacul Domnesc din Şcheia şi ale cărui fonduri vor fi donate în scopuri umanitare.

Gala „Top 10 Suceveni” este la prima ediție şi își propune recompensarea unor suceveni care au făcut lucruri deosebite pentru semenii lor, au salvat vieți, au readus speranța şi visele în sufletele copiilor, au pictat zâmbete pe feţele triste, au făcut din carte o pasiune şi au ajuns repere ale şcolii sucevene ori și-au dedicat ani din viaţă pentru întregirea patrimoniului cultural şi pentru recuperarea identității bucovinene.

Redactorii Monitorul de Suceava au ales zece cazuri reprezentative, nominalizările în „Top 10 Suceveni” urmând să vi le facem cunoscute pe larg în ediția de mâine.

Fiecare caz în parte a constituit subiectul unui reportaj video, iar materialele vor fi proiectate pe mai multe ecrane amplasate în sala mare de festivități a Conacului Domnesc.

În cadrul evenimentului din această seară, vor fi organizate și licitaţii la care vor fi vândute diverse obiecte (fotografii vechi din 1890, mai multe numere de colecţie ale Monitorului de Suceava, ziare vechi, o fotografie unicat cu regele Mihai la Putna etc.).

 

Spectacol de colinde şi momente artistice deosebite

„Top 10 Suceveni” va cuprinde şi un spectacol extraordinar de colinde cu Cornel Angelescu şi Carmen Augoutin, precum şi alte momente artistice deosebite.

Ansamblul Ciprian Porumbescu, cu 35 de artişti, va prezenta un dans interetnic şi o suită de valsuri, iar interpreta Andreea Chisăliță, câștigătoare de curând a marelui premiu la festivalul „Cântecele Neamului” le va oferi celor prezenți un mini-recital.

Programul artistic include şi un moment de datini şi obiceiuri de iarnă cu formația Malanca din Şcheia, dans modern prezentat de copiii de la Palatul Copiilor (instructor Mihaela Schiotis) şi, nu în cele din urmă, dans sportiv cu doi campioni naţionali, fraţii Cătălina Elena şi Ciprian Constantin Guriuc.

Mai multe persoane care nu au putut participa la eveniment au anunțat deja că vor face donații în bani pentru scopul acestei acțiuni.

Pe lângă fondurile adunate din vânzarea invitațiilor, se pot face donaţii şi pe parcursul evenimentului din această seară. 

 

Marian Sâicu, copilul la care Moş Crăciun vine în această seară

Participarea la evenimentul din această seară costă 150 de lei, pentru două persoane, majoritatea invitaţiilor fiind distribuite deja la instituţii şi societăţi comerciale, dar şi la persoane fizice care au dorit să ia parte la acest eveniment inedit.

E pentru prima oară când oameni simpli, dar absolut speciali, sunt recompensaţi cu mulţumirile publice ale unui judeţ întreg, într-o gală de asemenea amploare. Fondurile strânse vor fi destinate exclusiv în scopuri umanitare. Cea mai mare parte din bani va merge către părinţii lui Marian Sâicu, din Zvoriştea, un copil de nouă ani, care de câteva luni a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică.

La vârsta poveştilor, a desenelor, a alergatului în curtea şcolii, Marian stă mai mult prin spitale, iar starea sa se înrăutățește de la zi la alta.

Părinţii lui Marian sunt nevoiţi să se descurce doar cu 394 de lei pe lună, banii din alocația copilului şi pensia de boală a tatălui.

Marian crede încă în Moş Crăciun, dar se teme că acesta nu îl va găsi acasă.

Vă așteptăm în această seară pentru a încerca să-i redăm zâmbetul şi copilăria lui Marian şi pentru a le arăta recunoștința noastră  sucevenilor nominalizaţi în „Top 10”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În această seară, Gala „Top 10 Suceveni”.
 Vizualizări articol: 2138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
În această seară, Gala „Top 10 Suceveni”3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei