Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 dec 2012 - Anul XVII, nr. 295 (5200)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Tehnologie de vârf

Noul Golf 7, lansat pe piaţa suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul Golf 7, ultimul autovehicul din acest model scos pe piaţă de constructorul german Volkswagen, este acum şi în Suceava. Lansarea celui mai avansat model din gama Golf a avut loc vineri la Auto Mitric Suceava, în prezenţa directorilor Radu Ianovici şi Marius Corduneanu.

„Cea de-a şaptea generaţie a acestui Volkswagen înseamnă cel mai bun Golf din toate timpurile: greutatea sa a fost redusă cu până la 100 de kg, contrazicând principiul conform căruia, odată cu evoluţia maşinii, creşte şi greutatea sa. Consumul de combustibil a fost redus cu valori de până la 23%, în funcţie de motor. Viitorul Golf BlueMotion va avea un consum şi mai redus, de 3,2 l/100 km. Mai mult, Volkswagen echipează noul Golf cu numeroase noi sisteme de asistenţă, opţionale şi standard”, a arătat Radu Ianovici, directorul de marketing al Auto Mitric Suceava.

La rândul său, Marius Corduneanu, director de vânzări al Auto Mitric, a prezentat o serie de facilităţi pe care noul model de Golf le are în comparaţie cu „surorile” de generaţie mai veche.

„Tehnologic, noul model de Golf este cel mai avansat, inclusiv siguranţa. Golf a crescut constant, chiar şi din punct de vedere al spaţiului, iar Golf 7 este un model cu totul deosebit”, a spus Marius Corduneanu.

Potrivit caracteristicilor prezentate de constructor, siguranţa şi confortul ating un nivel nemaiîntâlnit. Astfel, Golf 7 are mai mult spaţiu la picioare în spate şi un portbagaj mai mare cu 30 litri, noi sisteme inovatoare de siguranţă, precum sistemul de frânare multi-coliziune, un nou sistem de direcţie şi de suspensie, posibilitatea de a alege modul de rulare, touchscreen în echiparea standard pentru toate modelele şi un univers complet nou al sistemelor de informare şi entertainment, cu un display, în versiunile superioare, care reacţionează la mişcarea mâinii, datorită unui senzor de apropiere.

Golf 7 este echipat în dotarea standard cu sistemul Start-Stop şi cu funcţia de recuperare a energiei de frânare, iar preţul de pornire este de 15.442 euro, TVA inclus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul Golf 7, lansat pe piaţa suceveană.
 Vizualizări articol: 2131 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Noul Golf 7, lansat pe piaţa suceveană4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei