Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 dec 2012 - Anul XVII, nr. 290 (5195)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

“Mai fericit este a da decât a lua!”

Spectacolul caritabil pentru salvarea unui copil cu distrofie musculară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Joi, 13 decembrie, la ora 18.00, la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni se va desfăşura spectacolul caritabil “Mai fericit este a da decât a lua!”. Printre invitaţii care vor evolua în cadrul acestui spectacol se numără Ovidiu Mihăilescu, Clara Mărgineanu, Daniela Bejenariu, trupa Icarus şi Corala “Leon Băncilă”.

“Spectacolul este gratuit, însă recomandăm tuturor participanţilor să ofere un mic ajutor financiar lui Cosmin Dragu, cel pentru care facem acest spectacol umanitar”, ne-a spus preotul preotul Liviu Mihăilă, preşedintele Asociaţiei “Fălticeni Cultural”, organizatorul evenimentului.

Cosmin Dragu este un băiat de 14 ani, care suferă de distrofie musculară progresivă, o boală degenerativă care îi distruge organismul. De ani de zile, soţii Dragu caută disperaţi soluţii pentru salvarea fiului lor. Au aflat că un transplant de celule stem l-ar putea salva pe Cosmin. Din nefericire, operaţia costă 30.000 de euro şi se poate face doar în China. Săraci lipiţi pământului şi înglodaţi în datorii, părinţii băiatului nici nu îndrăznesc să viseze la o asemenea avere.

Preotul Liviu Mihăilă ne-a spus: “Un băieţel de 14 ani, din localitatea Cristeşti, judeţul Botoşani, suferă de distrofie musculară progresivă, iar specialiştii îi dau un prognostic dur: copilul nu va prinde 25 de ani. Tragic este că părinţii bat pe la uşile medicilor de când băiatul avea doar 2 anişori, iar primele semne ale bolii începuseră să apară. Abia acum un an, un medic de la Spitalul <Sfânta Maria>din Iaşi a descoperit boala. Pentru Cosmin este deja prea târziu. Musculatura i-a slăbit, îşi pierde memoria şi vorbeşte cu greutate. Singura sa şansă ar fi transplantul de celule stem în China”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul caritabil pentru salvarea unui copil cu distrofie musculară.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacolul caritabil pentru salvarea unui copil cu distrofie musculară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei