Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2012 - Anul XVII, nr. 250 (5155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 25 – 31 octombrie

Descoperă Egiptul Antic, la Shopping City

Shopping City Suceava îi invită pe cei mai mici dintre suceveni într-o ”călătorie” în Egiptul Antic. În perioada 16 octombrie - 8 noiembrie, Shopping City le oferă copiilor un loc de distracţie pe cât de atractiv, pe atât de educativ: o piramidă în interiorul căreia micuții pot descoperi cufere, comori, statuete egiptene şi reproduceri ale celor mai cunoscute artefacte din Egiptul Antic. Toţi copiii care vor face parte din Echipajul Exploratorilor în goana după comorile din Egiptul Antic vor pleca acasă cu amintiri unice: fotografii gratuite cu mumia egipteană, pergamente cu enigme egiptene şi alte premii surpriză.

 

Premii pentru copii, la Shopping City

În perioada 19 - 31 octombrie, cumpărăturile din magazinele din Shopping City Suceava vor ajuta părinţii să prelungească distracţia copiilor şi, în acelaşi timp, să investească în educaţia lor. Astfel, cei care fac cumpărături în valoare de minim 50 de lei din magazinele din Shopping City se pot înscrie la tragerea la sorţi pentru a câştiga o maşinuţă Buggy. Iar dacă cumpărăturile ajung la 100 de lei, pot primi şi un premiu instant, constând în ore gratuite la locul de joacă “Cutezătorii”, rechizite sau vouchere de cumpărături.

 

Expoziţia “Tapiseria sau Poveste Ţesută”, la City Gallery

Shopping City Suceava, Consiliul Judeţean Botoşani, Muzeul Judeţean Botoşani şi Uniunea Artiştilor Plastici Profesionişti - Filiala Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia „Tapiseria sau Poveste Ţesută” şi noul spaţiu expoziţional al galeriei de artă City Gallery. „Tapiseria sau Poveste Ţesută” este o expoziţie cu lucrări valoroase, monumentale, parietale, care aparţin maeştrilor acestui gen deosebit al artelor plastice.

 

BookLand până pe 28 octombrie, la Iulius Mall

Sucevenii care nu au ajuns încă la standurile BookLand mai au timp până la sfârşitul acestei săptămâni pentru a se bucura de emoţia răsfoirii unor cărţi de calitate. Caravana literară poposeşte la Iulius Mall până pe 28 octombrie, timp în care pasionaţii de literatură se vor putea răsfăţa cu opere celebre şi de actualitate. Pe lângă răsfoitul cărţilor, cei interesaţi pot opta şi pentru muzică, film şi jocuri atractive.

 

Expoziţia „Bucovina – o perspectivă aeriană”, la Iulius Mall

Iulius Mall găzduieşte, până pe 30 octombrie, expoziţia „Bucovina – o perspectivă aeriană”. Vernisajul fotografic realizat de Ştefan Petrescu reuneşte imagini spectaculoase, capabile că capteze atenţia clienţilor doritori de o pauză în sesiunile de shopping.

 

Târgul de handmade, la Iulius Mall

De vineri până duminică, la parterul Iulius Mall se organizează târgul de handmade. Evenimentul îi aduce alături pe cei care şi-au transpus imaginaţia în lucruri speciale, dar şi pe cei care apreciază o podoabă unicat.

 

Lecţii de dans pentru prichindei, la Iulius Mall

Aşa cum au fost obişnuiţi, copiii sunt aşteptaţi în fiecare luni, miercuri şi vineri să petreacă pe ritmuri antrenante. În aceste zile, de la ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul Iulius Mall, se organizează lecţii de dans pentru prichindei. Energia lor va fi consumată în paşi de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

Ateliere de creaţie, în zona KidsLand

Cei mici sunt invitaţi să participe sâmbătă la ateliere de creaţie, în zona KidsLand, din Iulius Mall Suceava, iar duminică, la ora 12.00, au întâlnire cu Scufiţa Roşie. Aceasta este piesa montată de Teatrul de Păpuşi „Puppet”, care în fiecare sfârşit de săptămână este prezent în Iulius Mall cu piese captivante.

 

Învață să dansezi, la Galleria Suceava

Galleria Mall Suceava invită toți copiii, în fiecare weekend al lunii octombrie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Expoziție de fotografie - Codrul Secular Slătioara

În perioada 24 - 31 octombrie, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de fotografie Codrul Secular Slătioara, fotografii semnate de Bogdan Curic și ArTiStul.

Expoziția face parte dintr-un proiect inițiat de Ștefan Macedon Gheorghiță (ArTiStul) ce are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervațiilor naturale din județ.

 

Cursuri de Zumba la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii octombrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri, de la ora 20.00. Relații la telefon 0745 996 356.

 

Cumperi de 200 de lei și primești cadou 50 de lei, la Galleria

În perioada 22 - 31 octombrie, Galleria Suceava, în parteneriat cu Penny Market și Eponge Fashion Paris, vă invită să luați parte la campania promoțională "Cumperi de 200 de lei și primești cadou 50 de lei!". Promoția este valabilă zilnic, pentru primii 25 de clienți ai magazinului Penny Market, situat la parterul complexului comercial, care achiziționează produse de minim 200 de lei. Aceștia vor primi cadou un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei, voucher ce poate fi utilizat în magazinul Eponge Fashion Paris din același complex comercial.

 

Atelier de Halloween, la Galleria Suceava

În perioada 24-30 octombrie, în fiecare zi, începând cu ora 18.30, ne pregătim pentru marea petrecere de Halloween: sculptăm dovlecii și decorăm costumele! Personajele din familia Addams vor judeca "Cel mai înfricoșător costum" și "Cel mai frumos dovleac". Elementele de recuzită (hârtie, culori, culori de apă etc.) vor fi asigurate de Galleria Suceava, însă fiecare copil trebuie să aducă personal dovleacul sau costumul pe care-l va pregăti pentru noaptea de la Halloween.

 

Campionat de Ping-Pong, la Galleria Suceava

În perioada 27-28 octombrie, Galleria Suceava vă invită să participați la Campionatul de Ping-Pong, campionat ce pune la bătaie premii în valoare de 2.500 de lei, oferite de Eponge Fashion Paris. Înscrierile pentru amatori și profesioniști se vor efectua până pe 25 octombrie, la spațiul special amenajat, sau pe 27 octombrie, la ora 10.00. Detalii și informații suplimentare la telefon 0744 324 891.

 

Joi, 25 octombrie

Ritmoteca Studenţească, la Hollywood Sushi Bar

Hollywood Sushi Bar vă aşteaptă să petreceţi la Ritmoteca Studenţească! Se pun la bătaie zece sticle de votcă, pentru grupurile cele mai petrecăreţe. Vă aşteptăm!
Rezervări: 0755 571 749

 

Academic Party II & Bobby Stroe & Friends, la Talcioc Cultural

Continuă serile de Academic Party, cu încă o petrecere de joi seară, ora 21.00, la Talcioc Cultural. „Petrecerile din Talcioc sunt diferite, sunt petreceri între prieteni, între fierari, locul unde nu sunt străini, doar prieteni care nu s-au cunoscut încă, cu muzica veche, cu stil. În fiecare seară de joi vom aduce alt stil, să petrecem împreună până dimineaţă”, anunţă organizatorii - La Fierărie Talcioc Cultural. Intrarea este liberă. Accesul la Loja Burgheză costă 5 lei.

 

Romanian Night Fever, marca Padrino

„Cea mai tare petrecere marca Padrino, Romanian Night Fever. Încercăm să vă ducem în anii '90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hit-uri româneşti din acele vremuri: Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15%, după ora 24:00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 26 octombrie

Tequila Party, la Hollywood Sushi Bar

Sunteţi aşteptaţi la Hollywood Sushi Bar, la Tequila Party. „Blatul de la bar va fi plin de shot-uri free. Doar la Hollywood Sushi Bar te distrezi pe cinste!”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755 571749

 

Țapinarii Live, la Talcioc Cultural, de la ora 21:00

Ţapinarii revin în Suceava, La Fierărie, de această dată la Talcioc Cultural. „Încă o seară din seria şcoala de muzică, o seară în care vom învăţa câte ceva despre Ţapinarii şi stilul lor aparte”, anunţă echipa La Fierărie. Intrarea este liberă. Accesul la Loja Burgheză este 5 lei de persoană.

 

Noul show al trupei Proconsul, la Aquarius

Una din cele mai cunoscute şi longevive trupe din românia, Proconsul, se va afla, de la ora 22.00, la Aquarius Club, în Câmpulung Moldovenesc, cu un show nou-nouț, ce conține parte din piesele vechi de succes, balade și rock, cover-uri după trupele favorite și multe alte surprize.

 

Stand-up comedy cu Cătălin Bordea, la Padrino

„Începând cu ora 22:30, te invităm la un superspectacol de stand-up comedy cu Cătălin Bordea de la emisiunea Un Show Păcătos, colegul lui Capatos de la Antena 1 și Micutzu de la Cafe DeKo”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 27 octombrie

Halloween party, la Hollywood

Hollywood Sushi Bar vă invită la Halloween party. „Avem superpremii şi oferte doar pentru voi! Cele mai frumoase şi fascinante ţinute vor fi premiate. Locul I va primi  300 de lei, locul II va primi 200 de lei, iar locul III - 100 de lei. Totodată, vom cinsti petrecăreţii cu shot-uri de votcă şi vom oferi sticle pentru cei mai îndrăzneţi, pentru că ne place distracţia şi totdeauna am dorit ca prietenii noştri să se simtă extraordinar la noi”, au spus reprezentanţii Hollywood Sushi Bar.

 

OctoBEERfest la Talcioc Cultural, ora 21:00

Ce e de făcut când e octombrie și e sâmbătă La Fierărie? E OctoBEERfest, de la ora 21:00. „Împreună cu partenerii și prietenii noștri de la Ursus vă pregătim o seară plină de bere și de voie bună. Bere multă, muzică nemțească. Rețeta perfectă pentru o petrecere extraordinară”, anunţă organizatorii La Fierărie Talcioc Cultural şi Ursus.

 

Carnavalul de Halloween, la Shopping City

Dovleci decoraţi, magie şi multă distracţie! De la ora 16:00 începe Carnavalul de Halloween la Shopping City Suceava. Copiii, însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi pe zona de food la un spectacol senzaţional de magie cu Magicianul Augustin, ateliere de sculptat dovleci, face painting, concursuri şi multe surprize.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Teatrul pentru copii și tineret "Vasilache" din Botoșani va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Trăistuța cu povești".
Durata spectacolului va fi de 50 de minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.

 

Halloween Party, la Padrino

„Începând cu ora 22:30, te invităm la Halloween Party. Organizăm și un concurs. Va fi premiat cel mai îngrozitor personaj costumat. Se poate câștiga un voucher de consumație, în valoare de 250 de lei, ce poate fi folosit la petrecerea din următorul weekend. Câştigătorul se stabileşte în funcţie de câte voturi (like-uri) primeşte fotografia făcută în club pe pagina noastră de facebook!”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Trick or Treat în Offices Club!

La ora 23:00, în Offices Club, „pregătim poțiunea magică pentru un Halloween perfect. Printre zâmbete înspăimântătoare de dovleci şi face painting, strecurăm muzica bună. Ringul de dans se umple de spirite malefice, vampiri, fantome și vârcolaci și alte ciudățenii tipic halloweeniane. Intrarea? Înfricoșător de liberă!”, anunţă organizatorii. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei