Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2012 - Anul XVII, nr. 250 (5155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie IŞJ

Schimbare de şefie la Palatul Copiilor Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Palatul Copiilor Suceava are un nou director, în persoana coordonatoarei cercului de karting, Biatrice-Liliana Choleva, care l-a înlocuit în funcţie pe profesorul Victor Şutac, după nouă ani în fruntea acestei unităţi şcolare.

Biatrice Choleva, după cum reiese din CV-ul pe care ni l-a pus la dispoziţie, a absolvit Liceul „Petru Rareş” în anul 1985, după care a urmat cursurile Şcolii de maiştri - profil auto, pe care le-a absolvit în anul 1989. Ulterior, în anul 2011, a absolvit Facultatea de Psihologie şi Pedagogie - Universitatea „Spiru Haret” Braşov, fiind licenţiată în ştiinţele educaţiei.

În perioada noiembrie 1987 - iulie 2011, Biatrice Cholevaa lucrat ca maistru instructor la Palatul Copiilor Suceava, iar din iulie 2011 şi până pe 30 august 2012 a ocupat funcţia de institutor, în cadrul aceleiaşi instituţii.

Cu peste 20 de anide activitate didactică, Biatrice Choleva ne-a spus că a fost numită în funcţia de director al Palatului Copiilor Suceava, începând cu 1 septembrie 2012, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, până la organizarea concursului pe post, nu mai târziu de încheierea anului şcolar 2012/2013.

 

„Vreau să îmbunătăţim şi baza materială, vreau să reabilităm interiorul şi exteriorul clădirii”

Noua directoare şi-a propus să continue toate activităţile care deja se desfăşoară în Palatul Copiilor, să obţină performanţe cu copiii de la Palat, care vor fi prezenţi la concursuri şi competiţii naţionale şi internaţionale, dar, a completat ea, „vreau să îmbunătăţim şi baza materială, vreau să reabilităm interiorul şi exteriorul clădirii şi să continuăm parteneriatele deja funcţionale, dar să încheiem şi noi parteneriate”. „Eu de la şapte ani fac karting, aşa că pot să spun că am zeci de ani de activitate în acest domeniu şi voi continua să coordonez cercul de karting din cadrul Palatului Copiilor”, a completat Biatrice Choleva.

Fostul director, profesorul Victor Şutac, care, conform CV-ului postat pe pagina Palatului Copiilor (http://www.pacosv.ro/cercuri.php), este absolvent al Facultăţii de Fizică, Universitatea Bucureşti, preşedinte al Societăţii Ştiinţifice Cygnus – centru UNESCO, membru al Centrului de Educaţie Nonformală CIVITAS SOLIS, din 2007, secretar-general; membru în Colegiul Director al Revistei de Fizică „Cygnus”, din 2004, redactor-şef adjunct; membru al Societăţii Române de Fizică; membru al „European Physical Society”,şi-a păstrat jumătate de normă la Palatul Copiilor Suceava, unde coordonează Cercul de inventică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimbare de şefie la Palatul Copiilor Suceava.
 Vizualizări articol: 1505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Schimbare de şefie la Palatul Copiilor Suceava5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei