Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2012 - Anul XVII, nr. 242 (5147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Târgul de Turism al Bucovinei va fi organizat în mai multe zone din ţară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, a anunţat în cursul zilei de ieri că Târgul de Turism al Bucovinei va fi organizat în mai multe zone din ţară. Nechifor a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că ediţia de anul acesta a târgului şi-a atins obiectivele. El a arătat că la târg au fost prezenţi reprezentanţi ai 44 de agenţii de turism, tour operatori, instituţii media şi ai partenerilor străini ai judeţului Suceava. Şeful administraţiei judeţene a subliniat că aceştia au participat la un infotrip în mai multe zone turistice ale judeţului Suceava, la sfârşitul acestuia fiind trase o serie de concluzii cu privire la modalităţile de promovare a turismului. „În principal, ceea ce va trebui să decidem este cum va trebui să abordăm promovarea turismului pentru anul viitor. Concluzia noastră este că în 2013 va trebui să încercăm să realizăm o acţiune mai de amploare, la care să participe şi Asociaţia Produs în Bucovina, cu componenta gastronomică, dar şi asociaţiile de turim din judeţul Suceava, pentru a face târguri itinerante în ţară”, a explicat Cătălin Nechifor. El a adăugat că reprezentanţii agenţiilor de turism din Constanţa şi din Banat au recomandat ca prezentarea ofertei turistice a judeţului Suceava să se facă în aceste zone ale ţării. „Mai mult, cei din Banat ne-au recomandat să ne adresăm şi către spaţiul ungar. Asta deoarece sunt foarte mulţi doritori din Ungaria care ar putea să vină către judeţul Suceava pentru a vedea întregul potenţial turistic pe care îl avem”, a spus preşedintele CJ Suceava.

Cătălin Nechifor a mai precizat că partenerii CJ Suceava din Franţa au recomandat o dezvoltare mai puternică a agroturismului. Nechifor a adăugat că şi partenerii din Cernăuţi au propus ca promovarea turistică a Bucovinei să includă întreaga regiune istorică, atât partea românească, cât şi cea ucraineană. Şeful administraţiei judeţene a arătat că la sfârşitul acestei luni va avea o întâlnire cu reprezentanţii Administraţiei de Stat din Cernăuţi pentru a găsi soluţii pentru simplificarea formalităţilor la frontieră pentru turiştii care vor dori să viziteze acest oraş.

Cătălin Nechifor a mai precizat că reprezentanţii agenţiilor de turism au sugerat ca pe viitor să fie organizate infotrip-uri specializate pentru prezentarea tuturor formelor de turism care se practică în judeţul Suceava. „Eu consider că experienţa pe care am câştigat-o prin acest eveniment este una satisfăcătoare, care ne poate da un orizont pentru dezvoltarea ulterioară a turismului din judeţul Suceava”, a mai spus Nechifor.

La rândul său, directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că Târgul de Turism al Bucovinei a fost un eveniment absolut necesar pentru promovarea produsului turistic „Bucovina”.

Târgul Turistic al Bucovinei a fost organizat la sfârşitul săptămânii trecute în Parcul Central din Suceava, oferta turistică fiind prezentată distinct pe şase zone ale judeţului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul de Turism al Bucovinei va fi organizat în mai multe zone din ţară.
 Vizualizări articol: 1157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Târgul de Turism al Bucovinei va fi organizat în mai multe zone din ţară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei