Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 oct 2012 - Anul XVII, nr. 242 (5147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Liderul Partidului Verde, Ovidiu Iane, candidează la Camera Deputaţilor în colegiul Vicov-Putna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni au pierdut un candidat pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie. Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat astăzi că liderul Partidului Verde, Ovidiu Iane, va candida pentru un post de deputat în Colegiul Vicov – Putna. Ovidiu Iane îi ia locul social democratului Vasile Rusu, director economic al Direcţiei Silvice Suceava, cel pe care PSD l-a nominalizat ca şi candidat în acest colegiu pentru Camera Deputaţilor.

Cătălin Nechifor a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că desemnarea lui Ovidiu Iane drept candidat din partea USL într-un colegiu din judeţul Suceava s-a făcut în baza protocolului dintre PSD şi Partidul Verde. „ Este vorba despre un calcul politic la nivel naţional care ne-a adus în situaţia în care vom face această mutare. Eu sunt convins că putem să găsim soluţii electorale benefice pentru a-l scoate candidatul nostru deputat în acest colegiu. Şi o să facem toate eforturile în aşa fel încât campania electorală să fie una constructivă”, a declarat Nechifor. El a arătat că ţinta USL pentru judeţul Suceava este obţinerea a şase-şapte mandate de deputaţi şi două-trei de senatori.

Ovidiu Iane s-a înscris în anul 2008 în Partidul Ecologist Român, iar în anul 2009 a candidat pentru preşedinţia României din partea acestei formaţiuni politice.

La începutul anului 2011 s-a înscris în Partidul Verde, obţinând funcţia de vicepreședinte. Ovidiu Iane este preşedinte al Partidului Verde începând cu luna ianuarie 2012. Iane este director la o firmă de dezvoltare software şi mentenanţă hardware&software din Bucureşti. Liderul Partidului Verde îl va avea ca principal contracandidat pe omul de afaceri Dumitru Mihalescul, care va candida din partea ARD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul Partidului Verde, Ovidiu Iane, candidează la Camera Deputaţilor în colegiul Vicov-Putna.
 Vizualizări articol: 1182 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liderul Partidului Verde, Ovidiu Iane, candidează la Camera Deputaţilor în colegiul Vicov-Putna5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei