Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2012 - Anul XVII, nr. 239 (5144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Cu privire la articolul apărut în jurnalul “Monitorul de Suceava” din data de 10 octombrie 2012, Toyota Romania, importator oficial în Romania al mărcilor Toyota şi Lexus doreşte să ia poziţie prin următoarele menţiuni:
 
Toyota este lider la nivel mondial în industria auto în ceea ce priveşte volumul vânzărilor. Acest lucru este o consecinţă şi o recunoaştere nu doar a calităţii şi a fiabilităţii produselor Toyota, dar şi a eforturilor susţinute pe care le depun deopotrivă producătorul şi reprezentanţii săi regionali în scopul obţinerii satisfacţiei clienţilor. 
 
Toyota pune accent deosebit pe respectul faţă de client, dezvoltând şi îmbunătăţind continuu produsele şi serviciile puse la dispoziţia clienţilor săi.
 
Recunoaşterea străduinţelor şi performanţelor celor de la Toyota face obiectul numeroaselor studii privind siguranţa şi satisfacţia clienţilor.
 
Toyota s-a clasat pe primele locuri în rapoartele TUV 2011 şi 2012 ce măsoară nivelul de siguranţă al autovehiculelor din trafic, raportul TUV fiind de 40 de ani un studiu de referinţă în domeniul auto, recunoscut la nivel mondial. În cadrul aceluiaşi raport, autoturismele Toyota se numără între primele 10 modele de autovehicule la toate categoriile de vârstă întărind promisunea calităţii, fiabilităţii şi siguranţei facută clienţilor săi.
 
După mai mult de 60 de ani în care a evoluat continuu, Toyota Land Cruiser reprezintă unul dintre cele mai valoroase modele Toyota, oferind un ansamblu de neegalat de tehnologii on şi off-road, proiectate pentru a face faţă celor mai dificile provocări şi condiţii de drum, fiind recompensat cu numeroase distincţii la nivel internaţional.
 
Reprezentanţii Toyota la nivel local aplică standardele de calitate a serviciilor vânzare şi post-vânzare, precum şi de tratare a clienţilor, valabile la nivel global şi construite de producatorul Toyota - un producător recunoscut pentru calitatea standardelor sale. 
 
Revenind la articolul în cauză, Toyota Romania doreşte să clarifice chestiunile expuse în cadrul acestuia:
 
1. Consumul de combustibil şi valorile de CO2 prezentate în fişa tehnică a produsului sunt măsurate într-un mediu controlat, în conformitate cu cerinţele Directivei 80/1268/EEC şi amendamentele la aceasta, pe un vehicul din producţia de serie. Consumul de combustibil şi valorile de CO2 specifice unui autovehicul pot diferi de cele măsurate. Stilul de a conduce, împreună cu alţi factori (cum ar fi: condiţiile de drum, traficul, starea autovehiculului, echiparea acestuia, încărcatura, numărul de pasageri) influenţează consumul de combustibil şi emisiile de CO2, de exemplu: 
- dacă autovehiculul circulă cu geamurile deschise, consumul poate creşte cu până la 5%
- dacă se circulă cu aerul condiţionat pornit, consumul poate creşte cu până la 10%
- dacă presiunea din anvelope este incorectă, consumul poate creşte cu până la 3%
- dacă nu se schimbă treptele de viteza la timp, consumul poate creşte cu până la 8%
Astfel, putem concluziona faptul că în functie de condiţiile prezentate mai sus, consumul de combustibil al autovehiculelor poate varia faţă de cel prezentat în specificaţiile tehnice.
 
2. Referitor la consumul de ulei al autovehiculului, acesta depinde de vâscozitatea uleiului, calitatea uleiului şi de modul în care este utilizat autovehiculul. De exemplu, autovehiculul va consuma mai mult ulei dacă este condus frecvent la viteze mari sau dacă stilul de condus implică accelerări şi decelerări frecvente. Totodată, valoarea de 100 ml la 1000 Km, înregistrată în cazul autovehiculului în cauză se încadrează în normele acceptate de producator, acesta neafectând buna funcţionare şi siguranţa autovehiculului. 
3. Referitor la sesizarea legata de ovalizarea discului, aceasta a fost tratată de către partenerul local Toyota conform recomandărilor producatorului, soluţia de reparaţie indicată constând în rectificarea discului de frâna în regim de garanţie. 
 
Toyota, prin partenerii săi la nivel internaţional, naţional şi local comercializează cu cinste şi onoare produsele din gama proprie.
 
Toyota Romania, doreşte să încheie acest comunicat, mulţumind clienţilor săi pentru încredere şi loialitate, asigurându-i în acelaşi timp de consideraţie şi respect şi promiţând pe viitor aceeaşi calitate înaltă a produselor şi serviciilor sale.
 
„Activitatea profesională şi plăcerea de a conduce maşina mă determină să fac peste 40.000 Km pe an în tara şi străinatate. Toyota Land Cruiser îmi oferă siguranţă, confortul fizic şi psihic de a face acest lucru. Este un bun Partener la care nu renunţ.”
Dr. Paziuc Alexandru
Medic primar psihiatru
Doctor în Ştiinţe Medicale 
 
„Am o Toyota Hilux din 2007 şi drept dovadă că este o maşină extraordinară, am 300.000 de km cu ea, şi în cei cinci ani de utilizare am cărat cu ea materiale de construcţie într-o zonă unde nu se putea urca decât cu aceasta, pentru o pensiune. Marca m-a convins şi am achizitionat în acest an o Toyota Land Cruiser 150, în două portiere, de care sunt încântat. Consumul mi se pare normal, pentru o maşina din clasa ei, cu 4x4 permanent.” 
Cobzariu Ciprian,
Director General
Master Artis
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului COMUNICAT DE PRESĂ.
 Vizualizări articol: 1348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
COMUNICAT DE PRESĂ5.051

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei