Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2012 - Anul XVII, nr. 236 (5141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rechizitoriu

Trimis în judecată pentru tentativă la omor deosebit de grav în discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunţat ieri trimiterea în judecată a unui tânăr din comuna Şcheia, sub acuzaţia de tentativă la omor deosebit de grav, faptă petrecută într-o discotecă.

Inculpatul, Iulian Duceac (28 de ani) va ajunge în boxa acuzaţilor Tribunalului Suceava direct din arestul poliţiei, unde a fost încarcerat în urmă cu aproximativ două luni.

Fapta s-a petrecut pe data de 3 iunie a.c., într-o discotecă din comuna Moara, când Duceac ar fi înjunghiat doi tineri, în local aflându-se zeci de persoane.

Potrivit rechizitoriului, Iulian Duceac a mers în acea noapte la discoteca din Liteni - Moara, împreună cu un amic de-al său, Radu Simeria. Acesta din urmă, susţin martorii, ar fi provocat întreg scandalul, lovindu-l cu pumnul pe unul dintre tinerii aflaţi în discotecă, acesta din urmă ripostând şi lovindu-l şi el pe Simeria.

În acel moment, a intervenit Iulian Duceac, care, se arată în actul de sesizare a instanţei, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în zona toracelui pe tânărul care i-a lovit amicul. În apărarea victimei, a intervenit un alt tânăr, însă şi acesta a fost lovit cu cuţitul în zona abdomenului de Iulian Duceac. Agenţii de pază ai discotecii au declarat că se aflau în faţa localului şi imediat după ce-au auzit că e scandal au intervenit şi l-au observat pe Iulian Duceac în spatele barului, având un cuţit în mâini şi ameninţându-i cu moartea pe cei prezenţi.

Inculpatul, au povestit martorii, a distrus mai multe sticle cu băutură şi a răsturnat casa de marcat. Agenţii de pază ai localului au reuşit să-i ia cuţitul din mână şi să-l scoată afară din discotecă.

Una dintre victime a fost la un pas de moarte, medicii Spitalului Judeţean Suceava stabilind că viaţa i-a fost pusă în pericol.

Pentru că Duceac a mai fost condamnat anterior la închisoare, tot pentru tentativă de omor calificat, agresiunea din discoteca de la Moara a fost încadrată la tentativă de omor deosebit de grav.

Tot pentru scandalul din discoteca de la Moara, Iulian Duceac a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi port fără drept al cuţitului.

Amicul lui Duceac, Radu Simeria, cel care ar fi început scandalul, a scăpat doar cu o sancţiune administrativă de 400 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în judecată pentru tentativă la omor deosebit de grav în discotecă.
 Vizualizări articol: 1248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trimis în judecată pentru tentativă la omor deosebit de grav în discotecă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 oct 2012, 22:33:10
Mai oameni buni, oare acesti ticalosi din ''Sceia'' nu pot fi potoliti?
Nu e saptamana data de la DUMNEZEU sa nu auzi de vreun zabalos din ''Sceia'', care da cu cutitul in oameni nevinovati.Am lucrat cativa ani la un motel in ''sceia'' si va pot spune cu mana pe inima ca n-am intalnit tarani mai prosti ca acolo in aproape 50 ani de viata.Sunt sub orice critica de prosti , inculti , nespalati,etc, parca ar trai la 5000 km de urmatorul centru civilizat!
Oare ce face scoala din ''sceia''(cum spun ei cu mandrie ), de scoate asemenea nulitati in societate, ce educatie dau acesti profesori, nu inteleg?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei