Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2012 - Anul XVII, nr. 236 (5141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Veselie mare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La mari victorii, există un domn care face ca visul rău, de crezi că e electrocutat sau măcar sub influenţa prafurilor de mare risc. Se numeşte Becali George, iar alaltăieri seara, după 1-0 cu CFR Cluj, părea în pragul unei crize de epilepsie. Poate pentru prima dată în istoria ieşirilor sale necontrolate avea deplină justificare: Steaua s-a impus clar, a dominat net partida de la un cap la celălalt însă înainte de orice altceva, şi-a luat o mare apăsare de pe creier (presupunând că există aşa ceva la domnul Becali) învingând singurul contracandidat cu adevărat serios la titlul naţional. Culmea e că până şi domnul Becali a renunţat să-şi mai alinte angajaţii cu „tiki-taka, Barcelona!”, fapt care demonstrează fără dubiu că vremea gloriei supreme a Barcelonei s-a cam stins (sau e pe cale de a o face), ceea ce s-a probat cu vârf şi îndesat cam la aceleaşi ore la care Steaua făcea instrucţie cu Clujul. Am urmărit, aşadar, un El Clasico aproape geamăn cu cel din Supercupa Spaniei (meciul tur, cel de la Barcelona) în care un Real dezlănţuit i-a desfiinţat pe Messi, Iniesta şi ceilalţi, înaintea deschiderii scorului ratând 4 ocazii mari, dintre care două enorme în aceeaşi fază. După bijuteria de gol a lui Ronaldo a intrat în scenă piticuţul ăla genial şi a întors scorul întocmai ca în Supercupa aia despre care vorbeam. S-a petrecut însă ceea ce am remarcat însă de astă-vară: lui Real nu îi mai este frică de Barca. Nu mai vezi izmene tremurând pe Ramos ori DiMaria, ceea ce contează enorm. Aşa că egalarea a venit firesc, iar ultima mare ocazie a fost tot a Real-ului. Acest 2-2 este o victorie morală şi mă face să cred că începutul foarte prost de campionat e o amintire şi că de acum înainte Real va defila atât în campionat cât şi în Champions’ League. Cu o condiţie: ca Iker Casillas să-şi revină cât de cât, pentru că aşa de prost ca în ultimele două luni nu a apărat niciodată în viaţă. Revenind la noi acasă, dincolo de veselia lui Becali am mai văzut un moment de o veselie supremă: cel în care Nae Manea a aruncat cu targa după arbitru. Care arbitru nu văzuse, la 10 metri distanţă, că unul scoate mingea de două ori de dincolo de linia de fund, pasează, şi se face 1-0. A plecat, totuşi, viu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Veselie mare.
 Vizualizări articol: 955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Veselie mare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pi șanț, cam acolo e locul tău trimis de
( 9 oct 2012, 23:30:25
mda, la pescuit ești cu pluta, ca să fiu generos, iar intern la fenomenul numit fotbal ești dinamovist adică ....( scrie tu cuvântul care lipsește ca să nu-l scrie tov. Avram). partea prostă a așa-zisului articol de mai sus stă în miopia autorului. cum naiba n-ai văzut ultima fază când Pedro singur la 16m a tras pe lângă poartă? Ți-a căzut curentul? Am și eu o întrebare pt. dvs. Știu că suntenți miștocar de serviciu la un radio local și bugetar ca prof de engleză la Ștefan. Puteți să prezentați măcar un elev olimpic pe care l-ați pregătit și promovat la disciplina de ”dascal” unde vă faceți vechimea în muncă și să aveți măcar 10% din ”transpirație”. răspunsul e unul singur și pe care toată lumea-l știe. mișto-ul trece, amuzamentul se disipă când dai cu fundul de cioate, dar dumneata chiar ce cauți prin învățământ? și mai ai și opinii sindicaliste.. mă lași nimicule!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei