Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2012 - Anul XVII, nr. 236 (5141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Naivitate

Tot mai mulţi bătrâni, victimele falşilor cumpărători de bilete de călătorie CFR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ultimele luni, mai mulţi bătrâni din judeţ, în principal din mediul rural, au fost lăsaţi fără economii de indivizi care le bat la uşă sub pretextul că vor să le cumpere biletele de călătorie CFR şi, profitând de neatenţia păgubiţilor, le fură toţi banii din casă.

Cel mai recent exemplu este al unei bătrâne din comuna Păltinoasa, care, duminică, în jurul prânzului, s-a trezit la poartă cu falşii cumpărători de bilete de călătorie.

Elisaveta C., de 80 de ani, le-a povestit poliţiştilor că au venit la casa ei patru persoane care au coborât dintr-un autoturism. Cum nu avea ce face cu biletele de călătorie CFR pe care le-a primit gratuit, octogenara s-a arătat interesată de propunerea celor patru.

Au negociat preţul biletelor, iar în timp ce o ţineau de vorbă pe bătrână şi după ce au observat unde îşi ţine economiile, unul dintre escroci a intrat în locuinţă, de unde i-a sustras 2.800 de lei, după care cei patru au plecat cu autoturismul spre municipiul Suceava.

Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

„Recomandăm tuturor cetăţenilor, în special celor vârstnici, să manifeste o atenţie sporită vânzătorilor ambulanţi care se deplasează în special în mediul rural, să nu le permită accesul în curtea imobilului pentru a reduce riscul de victimizare”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tot mai mulţi bătrâni, victimele falşilor cumpărători de bilete de călătorie CFR.
 Vizualizări articol: 1230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tot mai mulţi bătrâni, victimele falşilor cumpărători de bilete de călătorie CFR5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei