Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 oct 2012 - Anul XVII, nr. 235 (5140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Linişte totală

Razie a poliţiei în cluburi şi restaurante din Suceava aproape goale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Poliţişti de la „Investigaţii Criminale”, de la „Ordine Publică”, „mascaţi” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă şi de la Jandarmerie, agenţi de la Serviciul Rutier, cu toţii au fost mobilizaţi sâmbătă noapte într-o razie de amploare care a vizat controale simultane în mai toate restaurantele şi cluburile din municipiul Suceava, în paralel desfăşurându-se şi filtre rutiere la ieşirile din oraş.

Acţiunea s-a dorit o reacţie la numeroasele violenţe petrecute în ultima perioadă în localuri, care au culminat cu două tentative de omor. În cele mai multe locaţii în care s-au efectuat controale prezenţa publicului a fost una destul de redusă, iar cei care se aflau totuşi în localuri nu au produs nici un fel de suspiciuni. Nu au fost identificate arme albe şi nici minori aflaţi în vizibilă stare de ebrietate. În timp ce multă lume s-a întrebat cât de secretă a fost această razie, poliţiştii spun că şi-au atins scopul: la acest sfârşit de săptămână nu s-au înregistrat nici un fel de violenţe.

 

Multă linişte

Zecile de poliţişti şi jandarmi au plecat în acţiune la ora 01.00, din faţa sediului Poliţiei municipiului Suceava. Un echipaj de poliţişti însoţit de ziarişti s-a deplasat mai întâi în clubul Oscar Wilde din centrul Sucevei. Razia a fost una foarte scurtă, în local aflându-se petrecăreţii de la o nuntă şi câteva grupuri de tineri.

A urmat o vizită a poliţiei la Restaurantul Vama Veche din Şcheia, acolo unde s-au înregistrat numeroase fapte cu violenţă, ultima o dublă tentativă de omor, acum o săptămână. Poliţiştii au găsit localul aproape gol, astfel că razia acestora practic nici nu a mai avut loc. Controalele au continuat până la ora 4.00 dimineaţă, fără a fi descoperite nici un fel de probleme majore.

 

Razia a fost „salvată” de poliţiştii rutieri

Razia de sâmbătă noapte nu s-a desfăşurat numai în municipiul Suceava, ci şi la nivelul întregului judeţ. Dacă în Suceava cuvântul de ordine a fost liniştea, în judeţ au fost descoperite mai multe nereguli. Rezultatele pe judeţ ale raziei de sâmbătă noapte urmează să fie centralizate astăzi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

La nivelul municipiului Suceava, ceva mai mult de lucru au avut doar echipajele de poliţie rutieră dispuse la ieşirile din oraş.

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, a precizat că în urma raziei din municipiul reşedinţă de judeţ au fost constatate trei infracţiuni, este vorba de doi şoferi prinşi băuţi şi de unul care conducea o maşină neînmatriculată.

De asemenea au fost aplicate 52 de amenzi, cele mai multe dintre ele, 34, fiind tot pentru nereguli constatate în trafic de poliţiştii rutieri. Poliţiştii au mai dat 14 amenzi la Legea 61/1991, pentru acte de deranjare a ordinii şi liniştii publice şi o sancţiune contravenţională în baza Legii 333/2003, pentru nereguli privind sistemul de alarmare şi paza obiectivelor şi a bunurilor.

În cele trei ore de controale, poliţiştii au legitimat 312 persoane şi au introdus în baza de date trei tineri consideraţi suspecţi în comiterea unor fapte penale.

 

Poliţia anunţă mult mai multe acţiuni de control în cluburi

Poliţiştii au anunţat că acţiunile de control de acest gen vor fi desfăşurate foarte intens în următoarea perioadă, pentru a se reuşi limitarea actelor de violenţă petrecute în restaurante şi cluburi. Ultimele cazuri de violenţă extremă au arătat că marea problemă este legată de indivizii care au pătruns în localuri cu cuţite şi care, pe fond de consum de alcool, devin violenţi şi pot provoca tragedii. O altă problemă care este departe de a fi ţinută de sub control este legată de minorii care consumă alcool în cluburi, deşi, conform legii, barmanii nu au voie să îi servească.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie a poliţiei în cluburi şi restaurante din Suceava aproape goale.
 Vizualizări articol: 2996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Razie a poliţiei în cluburi şi restaurante din Suceava aproape goale1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Amendati mireasa!!! trimis de
( 8 oct 2012, 18:04:26
Cand vin astia gasesc numai mirese prin discoteci...cand nu e jale.Era bun de amendat miresica, sigur nu avea buletinul la ea.BRAVO!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei