Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 sep 2012 - Anul XVII, nr. 227 (5132)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ajutor pentru campioană

Sprijin financiar pentru eleva antrenorului care a murit în sala de antrenament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numele antrenorului de box Doru Iftime, decedat chiar în sala de antrenamente, în timp ce o pregătea pe eleva sa, Lăcrămioara Perijoc, pentru Campionatul  European de Box din Polonia, a fost evocat în două rânduri în şedinţa de ieri a Consiliului Local Suceava.

Prima dată, pentru a i se conferi titlul de Cetăţean de Onoare al Sucevei, post-mortem, la propunerea primarului Ion Lungu, iar a doua oară, atunci când elevei sale Lăcrămioara Perijoc i-au fost acordaţi banii necesari pentru deplasarea la Campionatul European de Box, lucru la care Doru Iftime ţinea foarte mult şi căuta cu insistenţă sponsorizările necesare.

Între cele două proiecte de hotărâre, aprobate cu unanimitate de voturi, aleşii locali au ţinut şi un moment de reculegere în memoria antrenorului pe care îl cunoşteau cu toţii, în special datorită implicării de care a dat dovadă de-a lungul celor 13 ani de carieră în cadrul Clubului Sportiv Municipal Suceava.

“A fost o persoană care s-a jertfit pentru box, pentru oraşul Suceava şi a murit la datorie. El s-a luptat toată viaţa şi prin ceea ce a făcut a adus cinste oraşului Suceava”, a declarat Ion Lungu, înainte de momentul de reculegere.

Dăruirea de care a dat dovadă antrenorul Doru Iftime de-a lungul întregii sale cariere a fost confirmată de preşedintele de şedinţă, Corneliu Vornicu, care l-a cunoscut încă din 2000, când era viceprimar al Sucevei: “El a încercat să aducă performanţă municipiului şi judeţului, şi chiar a reuşit, în ciuda condiţiilor precare şi a mijloacelor materiale foarte reduse. A obţinut zeci de medalii, a descoperit talente de la vârste fragede. Merită cu prisosinţă acest titlu pe care noi îl acordăm post-mortem. În memoria lui vom încerca să trimitem cu toţii această fetiţă, care a obţinut performanţe remarcabile, la Campionatul  European din Polonia”.

Suma acordată de Consiliul Local Suceava este de 2.636 de lei, conform solicitării venite din partea CSM Suceava, aceasta urmând să acopere costurile de cazare şi masă, precum şi asigurarea medicală.

 

Strângere de fonduri pentru pugilista Lăcrămioara Perijoc

La Iulius Mall Suceava s-a desfăşurat miercuri după-amiază o acţiune de strângere de fonduri pentru pugilista Lăcrămioara Perijoc, în vârstă de 19 ani, campioană naţională de tineret, care urmează să participe în această toamnă la Europenele de Box pentru Tineret din Polonia.

Lipsită de sprijin financiar şi afectată de pierderea recentă a antrenorului său, pugilista Lăcrămioara Perijoc risca să nu mai poată participa, din lipsă de finanţare, la competiţia europeană.

Tocmai de aceea, la iniţiativa dr. Gheorghe Şerban, directorul Şcolii Postliceale Sanitare Suceava (unde Lăcrămioara Perijoc este înscrisă în anul I), s-a organizat această acţiune de strângere de fonduri în cadrul unei manifestări la care se miza pe prezenţa oficialităţilor sucevene şi a unui număr mare de participanţi. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, totuşi, în lipsa oficialilor şi a celor cu dare de mână, s-au strâns 350 de euro, donatorii fiind dr. Gheorghe Şerban, prof. Dan Lohănel şi artistul fotograf Ştefan Petrescu.

Lăcrămioara Perijoc, care a venit îmbrăcată cu un tricou negru cu inscripţionarea „Nu te voi uita niciodată, Maestre!”, va putea participa la Campionatul European de Box din Polonia, graţie ajutorului financiar acordat de aceşti donatori şi de Consiliul Local Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sprijin financiar pentru eleva antrenorului care a murit în sala de antrenament.
 Vizualizări articol: 1579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sprijin financiar pentru eleva antrenorului care a murit în sala de antrenament5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei