Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 sep 2012 - Anul XVII, nr. 227 (5132)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ce şleahtă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sunt de părere că nu trebuie să ne inflamăm prea tare când galeriile proferează câte o insultă una către alta. Rapidiştii nu sunt făcuţi ţigani pentru că sunt, ci pentru a-i oftica. La fel, câinii sunt făcuţi javre, iar steliştii erau aurolaci (de la abrevierea  AU – armata ultra), între timp devenind oi, lesne de înţeles de ce. Dar preluarea acestor prostioare de către patroni sau oficiali ai echipelor nu este numai degradantă, ci şi periculoasă. Când starea de beligeranţă este întreţinută de la cap, treaba nu poate decât să se împută şi mai tare. Nu cred că mai miră pe cineva, cu atât mai puţin pe suporterii cu ceva materie cenuşie, Steaua este cea la care neam-prostia este la ea acasă. Dar, la urma urmei, ce angajaţi ne puteam aştepta să crească la umbra unui specimen ca Gigi Becali? În nici un caz nişte lorzi. Dacă se mai nimereşte vreunul cu ceva bun simţ la bază, îl marginalizează repede Meme-eminenţa, aşa cum s-a întâmplat cu Duckadam. Sau cu Narcis Răducan. Meme, omul care s-a înjurat cu toată lumea din fotbalul românesc, inclusiv cu actualul său stăpân, e ca omul spân. Orice ar fi, orice ai fi, trebuie să te fereşti de el. Face ceea ce face din plăcere sadică. Irecuperabil. Şi cine putea fi crainic la stadion decât unul ca Gabi Safta?! Altul cu antecedente incompatibile cu meseria lui. Totuşi, lumea nu-l suportă prea mult timp în calitate de coleg, de-aia n-a încălzit prea mult timp locul. Omul e un fanatic, altceva nu ştie, de-aia radio GSP părea că s-a înfiinţat în ideea de a-l exploata, fără prea mare cheltuială, mai ales că eterul rămăsese cam singurul domeniu în care imperiul Gazetei nu pătrunsese. Aşa că aveam matinal cu Gabi Safta, după care urma Gabi Safta, pentru a încheia tot cu Gabi Safta. Câteodată, omul dă impresia de bune intenţii, dar, pentru că nu prea-l duce capul, tot în porumb ajunge. Acum, ăştia de la gsp l-au făcut să-şi pună cenunşă-n cap, deci s-au spălat pe mâini, nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le pute. Dar clubul Steaua nici măcar atât n-a făcut. Meme şi cu băiatul ăla, cică ofiţer de presă, alt descreierat scăpat într-o funcţie ce presupune integritate, au organizat o conferinţă de presă care poate fi numită oricum, numai reparatorie nu. Vă imaginaţi, dacă n-ar fi toţi ăştia, că Steaua însăşi ar căpăta sens?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce şleahtă!.
 Vizualizări articol: 1007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ce şleahtă!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei