Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 sep 2012 - Anul XVII, nr. 227 (5132)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Spectacol umanitar

Aproape 13.000 de lei, strânşi de FARA pentru copiii cu dizabilităţi şi pentru cei săraci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La spectacolul umanitar organizat de Fundaţia Filantropică FARA, spectacol folcloric susţinut de Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, la Casa de Cultură Suceava, la sfârşitul săptămânii trecute, s-au adunat 12.890 de lei, bani care au fost distribuiţi către cele cinci proiecte pe care le derulează FARA în judeţul Suceava.

Este vorba de Centrul rezidenţial „Sf. Nicolae” din Suceava, unde sunt internaţi 17 copii şi tineri, cu vârste cuprinse între 5 şi 21 de ani, care provin din centre de plasament sau care nu au familie, Centrul de recuperare şi reabilitare pentru tineri cu dizabilităţi „Sf. Mihail”, de la Spătăreşti, comuna Fântâna Mare, centru rezidenţial pentru 11 copii, majoritatea preluaţi din centre de plasament din judeţ, Programul „Educaţie pentru Toţi”, prin care 140 de copii aflaţi în dificultate sunt ajutaţi să meargă la şcoală, Programul de Educaţie Timpurie pentru Copii cu Nevoi Speciale “Sf. Theresa”, care se derulează în localitatea Baia, în care sunt incluşi 24 de copii cu dizabilităţi, care beneficiază de servicii de recuperare şi terapie, kinetoterapie, educare, socializare şi Programul Centrului de Terapie pentru Copii cu Tulburări din Spectrul Autist “Nazaret” din municipiul Suceava, acreditat din luna mai 2011, în care sunt ajutaţi 20 copii cu tulburări autiste.

Directoarea FARA pe regiunea de Nord, Rachila Păstrăv, ne-a spus că spectacolul umanitar a fost un succes. „Am reuşit să vindem 581 de bilete, la care s-au adăugat şi câteva sponsorizări. În funcţie de necesităţi, banii vor fi folosiţi exclusiv pentru copiii incluşi în cele cinci programe sociale, pentru excursii, pentru achiziţionarea materialelor didactice etc.”, a completat Rachila Păstrăv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 13.000 de lei, strânşi de FARA pentru copiii cu dizabilităţi şi pentru cei săraci.
 Vizualizări articol: 965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Aproape 13.000 de lei, strânşi de FARA pentru copiii cu dizabilităţi şi pentru cei săraci3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei