Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 sep 2012 - Anul XVII, nr. 222 (5127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Păgubiţi de două ori

Au chemat poliţia la magazin, într-un caz de furt, şi s-au ales cu dosar penal pentru contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administratorii unui magazin deschis la parterul casei lor au chemat poliţie într-un caz de furt, însă s-au ales şi ei cu dosar penal, după ce poliţiştii au găsit la faţa locului expuse la vânzare mai multe produse de contrabandă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, joi, în jurul 11:30, Radu C., în vârstă de 59 de ani, din comuna Horodnic de Jos, a reclamat că persoane necunoscute au intrat în locuinţa sa, de unde au sustras o casetă metalică în care se afla suma de 4.000 de lei, cartea de identitate a fiicei sale, mai multe pachete de ţigări, două parfumuri şi cheile autoturismului proprietate.

Caseta metalică, cu cifru electronic, era încuiată şi se afla pe o masă din prima cameră a locuinţei, nefiind prinsă prin vreun sistem de siguranţă.

Cu puţin timp înainte de comiterea furtului, în magazinul amenajat la parterul casei păgubiţilor au intrat trei femei, care erau însoţite de doi bărbaţi, însă aceştia din urmă au rămas la autoturismul cu care veniseră.

Radu C. şi soţia acestuia, Maria C., bănuiesc că una dintre cele trei femei a intrat în casă şi a furat caseta metalică, în timp ce celelalte două au cumpărat diferite produse.

Poliţiştii au făcut dosar penal pentru furt calificat şi au dat în consemn maşina în care se aflau presupuşii autori ai faptei.

La plecarea din magazinul păgubiţilor, poliţiştii au observat că erau oferite spre comercializare mai multe produse de contrabandă.

Potrivit poliţiei, erau zece pachete de ţigări  netimbrate şi fără acte de provenienţă, care erau oferite spre vânzare de administrator, şi patru recipiente din plastic cu băutură incoloră, cu miros de alcool pur, în cantitate de 25 de litri.

“Produsele respective au fost ridicate şi în cauză urmează a fi efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă de către administratorul magazinului, în complicitate cu soţia sa”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au chemat poliţia la magazin, într-un caz de furt, şi s-au ales cu dosar penal pentru contrabandă.
 Vizualizări articol: 1806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Au chemat poliţia la magazin, într-un caz de furt, şi s-au ales cu dosar penal pentru contrabandă4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei