Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 sep 2012 - Anul XVII, nr. 213 (5118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demitere

Adrian Artene a fost exclus din PP-DD şi pierde funcţia de consilier judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Adrian Artene va pierde şi postul de consilier judeţean, după ce la mijlocul lunii iulie 2012 a fost demis din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a Partidului Poporului – Dan Diaconescu. Excluderea din PP-DD a lui Adrian Artene a fost luată în urma unei decizii a Biroului Naţional Central al acestei formaţiuni politice. Decizia a fost comunicată recent Consiliului Judeţean Suceava, condiţii în care în următoarea şedinţă a deliberativului judeţean Adrian Artene ar urma să fie eliberat din funcţia de consilier. În aceeaşi adresă înaintată Consiliului Judeţean Suceava se mai precizează că din PP-DD a fost exclus şi Eusebiu Ţicu, ocupantul locului patru pe lista de candidaţi a partidului lui Dan Diaconescu pentru deliberativul judeţean sucevean, cel care ar fi trebuit să-i ia locul acestuia. În aceste condiţii, PP-DD a anunţat că următorul candidat de pe lista pentru Consiliul Judeţean Suceava care poate fi validat în funcţia de consilier judeţean este Cezar Cioată. Noul consilier judeţean al partidului lui Dan Diaconescu este din Broşteni şi este de profesie inginer. De remarcat faptul că PP-DD a obţinut în Broşteni cel mai mare scor politic din judeţul Suceava.

Atât lui Adrian Artene, cât şi lui Eusebiu Ţicu li s-a reproşat faptul că au încălcat statutul PP-DD şi au adus prejudicii acestui partid.

 

Adrian Artene a pierdut preşedinţia PP-DD Suceava pentru că nu a obţinut un scor bun la alegerile locale

Adrian Artene a fost demis din funcţia de preşedinte al PP-DD Suceava la mijlocul lunii iulie 2012, împreună cu toţi membrii biroului judeţean de conducere. Lui Adrian Artene şi celorlalţi membri din conducerea judeţeană a PP-DD Suceava li s-a reproşat scorul politic slab obţinut la alegerile locale din data de 10 iunie 2012. După ce a fost demis, Adrian Artene declara că această decizie a fost o greşeală din partea conducerii centrale a PP-DD, considerând că scorul de 7,5% obţinut de partidul lui Dan Diaconescu în judeţul Suceava este unul acceptabil. Mai mult, Adrian Artene a acuzat-o pe lidera PP-DD, Simona Man, de faptul că prin această decizie a distrus ceea ce s-a construit în judeţul Suceava pentru această formaţiune politică. Preşedintele interimar al PP-DD Suceava este Traian Tudor, membru al Biroului Naţional Central al partidului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Artene a fost exclus din PP-DD şi pierde funcţia de consilier judeţean.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Adrian Artene a fost exclus din PP-DD şi pierde funcţia de consilier judeţean2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domnule Gabriel Istrtate trimis de
(17 sep 2012, 20:00:45
Nu va contrazic, in ceea ce priveste apararea, pe care i-o luati, domnului Ticu Eusebiu. Eu nu-l cunosc pe acesta. In schimb, al cunosc foarte bine, pe "omul de afaceri" Adrian Artene. Incercati sa cititi pe internet, mai multe lucruri despre Adrian Artene si veti ajunge la concluzia ca domnul Dan Diaconescu, a procedar corect. Datorita omului de afaceri, Adrtian Artene, oamenii fug de partidul PP DD. Daca Adrian Artene va fi cu adevarat exclus din partid, veti vedea ca la alegerile din Decambrie, partidul PP DD, va obtine rezultate mult mai bune, decat a obtinut in vara, la alegerile locale. Este drept ce spuneti ca partidul a scos maximul ce se putea scoate. Dar daca in locul lui Adrian Artene, era o alta persoana cinstita, sunt convins ca rezultatul era mult mai bun. Dupa ce s-a plimbat pe la toate celelalte partide, Adrian Artene, a trecut si pe la PP DD, cu acvelas scop: Sa obtina o functie, prn intermediul careia sa poata fura si mai mult, pentru a avea ce juca la rouleta si barbut. Este un mare viciat la jocurile de noroc. Teapa, furtul si minciuna, stau la baza afacerilor lui. Este un impostor perfect. Este asa zisul lup, imbracat in piele de oaie. Iar domnul Dan Diaconescu, si-a dat seama de acest lucru.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei