Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 sep 2012 - Anul XVII, nr. 213 (5118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

20- 22 septembrie

Peste 40 de organizaţii, invitate la Conferinţa Internaţională „Economia Socială, Trend sau Realitate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 40 de instituţii şi organizaţii din ţară şi străinătate sunt invitate la Conferinţa Internaţională „Economia Socială, Trend sau Realitate”, care va avea loc la Suceava, în sala „Ştefan cel Mare” a Palatului Administrativ, în perioada 20 – 22 septembrie. Evenimentul este organizat de Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava (AREAS), care deţine în prezent preşedinţia reţelei europene Social Firms Europe CEFEC, la aniversarea a 25 de ani de activitate neîntreruptă a Social Firms Europe CEFEC în domeniul economiei sociale. Alina Bîrsan, coordonatoarea conferinţei internaţionale, a declarat că evenimentul este organizatîn parteneriat cu Instituţia Prefectului Judeţului Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Primăria municipiului Suceava, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, CFCECAS România, Die Querdenker Austria şi Asociaţia de Psihiatrie Socială din România.

 

Târgul de Economie Socială

„Consiliul Judeţean Suceava susţine organizarea Târgului de Economie Socială, prin punerea la dispoziţie a sălilor pentru organizarea Sesiunii Plenare şi a workshopurilor, dar şi a sistemului de traducere simultană. Primăria municipiului Suceava sprijină conferinţa CEFEC prin cofinanţarea realizării materialelor promoţionale şi organizarea vizitei culturale”, a explicat Alina Bîrsan. Organizaţia Pro Mente Upper Austria oferă sprijin financiar pentru un grup de participanţi din Republica Moldova, Pro Mente colaborând cu AREAS Suceava încă din anul 2005, în diverse proiecte adresate persoanelor cu dizabilităţi. Colaboratorii AREAS pentru organizarea conferinţei sunt: Asociaţia SEVA, Fundaţia FARA, Ferma Natanael, Asociaţia ACDC, CENRES Suceava, Asociaţia KULT-ART, CEM „Origini Verzi”, Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, Centrul Europe Direct Nord-Est şi ADR Nord-Est.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 40 de organizaţii, invitate la Conferinţa Internaţională „Economia Socială, Trend sau Realitate”.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 40 de organizaţii, invitate la Conferinţa Internaţională „Economia Socială, Trend sau Realitate”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei