Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 aug 2012 - Anul XVII, nr. 203 (5108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clasament

Suceava, pe ultimul loc la turneul de fotbal „Patru Regiuni pentru Europa”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Suceava nu a reuşit să-şi păstreze trofeul obţinut anul trecut la turneul de fotbal pentru juniori „Patru Regiuni pentru Europa”. Competiţia de anul acesta, ajunsă la a 11-a ediţie, a avut loc în perioada 23-26 august 2012, la Craon, în Franţa, în turneu jucând echipele de fotbal ale judeţului Suceava, departamentului Mayenne (Franţa), regiunii Schwaben (Germania) şi regiunii Cernăuţi din Ucraina.

La finalul turneului, pe podium au urcat, în ordine, reprezentativele Germaniei, Ucrainei şi Franţei. România, reprezentată de echipa de fotbal a judeţului Suceava, a ocupat ultimul loc.

„În privinţa echipei noastre, s-a simţit din plin lipsa pregătirii şi a omogenităţii, deoarece acţiunea a demarat destul de târziu. Cu toate acestea, chiar dacă am pierdut toate cele trei meciuri, am avut momente în care ne-am ridicat la nivelul celorlalte echipe”, a declarat antrenorul echipei, Ioan Radu. De asemenea, antrenorul secund al echipei, Laurenţiu Tomescu, a subliniat buna organizare şi desfăşurare a competiţiei, precizând că a fost plăcut surprins de nivelul înalt de pregătire a echipelor participante.

Delegaţia judeţului Suceava a fost formată din cinci reprezentanţi ai administraţiei publice, în frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, trei antrenori de fotbal, 16 sportivi, cinci muzicieni, un profesor coordonator şi trei interpreţi. De precizat că la ediţia de anul acesta a turneului, organizatorii au alcătuit o trupă muzicală funk, care a încântat publicul pe toată durata dineului oficial din închiderea competiţiei. Din această trupă au făcut parte câte cinci artişti din cele patru regiuni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava, pe ultimul loc la turneul de fotbal „Patru Regiuni pentru Europa”.
 Vizualizări articol: 1091 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava, pe ultimul loc la turneul de fotbal „Patru Regiuni pentru Europa”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei