Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 aug 2012 - Anul XVII, nr. 203 (5108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tristeţe

Gheorghe Flutur şi-a condus soţia pe ultimul drum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Preşedintele PDL Suceava şi fostul şef al administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, şi-a condus ieri soţia pe ultimul drum. Funeraliile Elisabetei Flutur au avut loc la biserica „Sfinţii Mihail şi Gavril” din Gura Humorului, printre cei care au participat la slujba religioasă aflându-se şi preşedintele României, Traian Băsescu.

La slujbă au asistat aproape 2.000 de persoane, printre care rude ale familiei Flutur, localnici, primari sau şefi de instituţii. În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Flutur, acesta a stat mereu alături de sicriul în care se afla corpul soţiei sale, lângă el fiind cei doi copii, Cristian şi Cristiana, precum şi membrii familiei.

 

Importanţi lideri ai PDL au fost alături de Gheorghe Flutur

Traian Băsescu a ajuns la biserica din Gura Humorului în jurul orei 12:00, fiind însoţit de liderul PDL, Vasile Blaga, precum şi de numeroase personalităţi din rândul democrat-liberalilor, Emil Boc, Theodor Stolojan, Elena Udrea, Adriean Videanu, Anca Boagiu, Cezar Preda, Ioan Oltean, Sulfina Barbu, Cristian Rădulescu, Traian Radu Ungureanu, Mircea Toader. Alături de Gheorghe Flutur au fost prezenţi şi comisarul european pentru Agricultură, Dacian Cioloş, precum şi parlamentarii suceveni Ioan Bălan, Orest Onofrei, Sanda-Maria Ardeleanu, Sorin Fodoreanu, Dan Gabriel Gospodaru, Ghervazen Longher, dar şi europarlamentarul Petru Luhan. Printre cei care au participat la slujba religioasă s-a numărat şi primarul Sucevei, Ion Lungu, şi fratele acestuia Constantin Lungu.

Preşedintele României, Traian Băsescu, a adus o coroană din partea lui şi a soţiei sale, iar împreună cu ceilalţi lideri ai PDL a mers în capela în care era depus corpul neînsufleţit al Elisabetei Flutur pentru a-i prezenta condoleanţe lui Gheorghe Flutur.

Traian Băsescu a asistat la slujba religioasă oficiată în capela Bisericii Sfinţii Mihail şi Gavril, după care atât el, cât şi ceilalţi liderii PDL au ieşit afară şi s-au aşezat alături de cei care au participat din curtea bisericii la slujbă. Traian Băsescu s-a numărat printre cei care au ajutat rudele lui Gheorghe Flutur să împartă colaci.

Preşedintele României şi liderii PDL au plecat imediat după terminarea slujbei religioase. După ce s-a urcat în microbuzul cu care urma să ajungă la aeroportul din Salcea, preşedintelui României şi celorlalţi lideri PDL li s-au dat mai mulţi colaci. Înainte de a pleca, Traian Băsescu i-a cerut şoferului să oprească microbuzul, după care a împărţit colacii la câţiva copii care erau în apropierea maşinii.

 

Elisabeta Flutur a fost înmormântată în cimitirul de lângă Mănăstirea Voroneţ

Alături de Gheorghe Flutur a rămas Theodor Stolojan, care mers cu liderul democrat-liberalilor suceveni până la cimitirul în care a fost îngropată Elisabeta Flutur.

De precizat că slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoţi, printre care s-a aflat şi stareţul Mănăstirii Putna, Melchisedec Velnic.

Soţia lui Gheorghe Flutur a fost îngropată în cavoul familiei din cimitirul din apropierea Mănăstirii Voroneţ din Gura Humorului. Înmormântarea a avut loc în prezenţa unui număr mai mic de persoane, printre care s-au aflat prieteni şi membri ai familiei.

Soţia fostului preşedinte al CJ Suceava a murit în noaptea de luni spre marţi la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Elisabeta Flutur avea 53 de ani şi era bolnavă de cancer.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur şi-a condus soţia pe ultimul drum.
 Vizualizări articol: 5908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 9 voturi
Gheorghe Flutur şi-a condus soţia pe ultimul drum3.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dumnezeu sa o odihneasca in pace! trimis de
(31 aug 2012, 11:33:08
Condoleante familiei!
2.   Urmeaza alta,SPERAM. trimis de
(31 aug 2012, 12:34:58
INMORMANTAREA LUI BASESCU CAND E PROGRAMATA? AIA M-AR SATISFACE DEPLIN.CONDOLEANTE LUI FLUTUR,A MURIT CINE NU TREBUIA.
3.   IAR trimis de
(31 aug 2012, 12:36:28
VA.CA AIA DE MACOVEI NU A VENIT? AIA TREBUIE SA MOARA,II PLATESC EU SICRIUL.
4.   Ptr.garcea trimis de
(31 aug 2012, 12:57:45
nu cred ca tu poti dicta cine trbuia sa moara,sigur si Basescu va muri s-ar putea ca tu sa fii inaitea lui .CE ZICI I-TI CONVINE ACUM?
5.   Flutur trimis de
(31 aug 2012, 14:54:59
sincere condoleante !
6.   Sa nu doriti raul la nimeni! trimis de
(31 aug 2012, 20:04:23
Condoleante, sa aveti puterea sa treceti prin aceste clipe dureroase. Sa-i fie tarana usoara!
7.   Comentariu trimis de
( 1 sep 2012, 00:09:18
cei din pdl tot au participat la înmormântări în ultimul timp dar nu prea au băgat la cap că pot fura cît vor când vor pieri tot nu vor lua nimic cu ei.de aceea se agaţă încă cu disperare de putere să poată fura în continuare cât mai mult.nu conteayă că pentru a avea de unde fura închid scoli,spitale,taie pensii,salarii,etc....sătur Dumnezeu odată pentru totdeauna.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei