Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 aug 2012 - Anul XVII, nr. 203 (5108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Un penalti la vremea lui...

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

CFR Cluj a ajuns în grupele Ligii Campionilor exact în primul sezon în care acest lucru nu mai era asigurat, chestiune cu atât mai meritorie cu cât şi Slovan Liberec, şi Basel erau mai bine cotate. Elveţienii au avut un punct de maxim în sezonul trecut, absolut nimeni nu cred că îşi imagina ceva similar în acest sezon. Totuşi, măcar o prezenţă în grupe tot era de aşteptat. Nu a fost să fie pentru că echipa clujeană a comis surpriza, ghinionul accidentărilor pe bandă compensându-se cu şansa în fazele de poartă. Un gol primit din penalti ar fi căzut greu înainte de pauză, dar bătrânul Frei a arătat, şi nu numai la acea fază, că se află în ultimul său sezon la nivel înalt. Apropo de penalti, nu Felgueiros a fost vinovatul principal, ci Ivo Pinto. Acesta putea ajunge primul la minge, dar a preferat s-o protejeze, lucru de care masivul Steller nici nu s-a sinchisit, segmentele sale lungi făcând apoi diferenţa.

Nu întâmplător, a fost şi calificarea unui refugiat din Ghencea, Kapetanos, dar şi a altuia, Sougou, care nu se preta la Steaua, după părerea specialistului Meme, el fiind un jucător de contraatac. Culmea, aceeaşi părere amatoristică a avut şi un tehnician cu acte, Ilie Stan, la trecerea lui Adrian Popa la Steaua, dar el poate fi bănuit de niţică frustrare la pierderea jucătorului. Dacă ar fi să ne luăm după părerea acestor doi băieţi, nici Messi şi nici Cristiano Ronaldo n-ar avea loc la Steaua, vinovaţi fiind de prea multă viteză în portofoliu! Probabil că Steaua ar fi un loc ideal pentru Adrian Cristea, cel despre care Dinu a spus cândva, când prinţişorul jongla cu mingea la antrenament, că ar fi mai bun la circ fiindcă în fotbalul de azi degeaba ai tehnică dacă n-o ai în regim de viteză.

Apropo de Ronaldo şi Messi, tot miercuri, târziu în noapte, a fost şi returul Supercupei Spaniei. Se pare că la pauză noul antrenor al Barcelonei ar fi dat un telefon misterios... – Hola senor, soy Titi de Barcelona! Care este procedimiento para ganar la 0-2 cu un hombre in menos? – Titi, ai noroc că am ieşit din silenzio. Fii atent aici: mai întâi îi mobilizezi pe ai tăi să dea un gol din orgoliu. – Asta s-a rezolvat deja, că Messi e mai orgulloso de fel. – S-a cam grăbit, acum nesuferitul ăla de Mou o să le spună să închidă jocul. – Pero, ce trebuie în continuacion? – Păi nu trebuie decât s-aştepţi să-ţi dea arbitrul un unşpe metri, că după aia golul trei vine din moral. – Asta-i todo?! Gracias, pero golul trei nu e una necesidad”... Totuşi, ceva le-a scăpat celor doi interlocutori: nu arbitra Tudor!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un penalti la vremea lui....
 Vizualizări articol: 773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un penalti la vremea lui...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei