Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 aug 2012 - Anul XVII, nr. 203 (5108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Băsescu ar trebui să plătească impozit pe darul de la nunta fiicei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Dragostea întunecă minţile omului, după cum au constatat înţelepţii. Dragostea pentru bani o întunecă mai dihai, de face în jur cât patru bezne una peste alta.

Bunăoară, numitul Bogdan Ionescu poreclit SYDA – inteligentă poreclă, n-am ce spune, inteligentă ca el - crede că dă lovitura vieţii sale căsătorindu-se cu mezinuca prezidenţială. El speră că aşa va ajunge mare sculă în ţara asta, unde se vede că mai e încă destul de furat.

În familia numărul unu din România este proiectată nuntă mare. Nuntă cu gurişti de excepţie – formaţia „Voltaj” o fi „de excepţie” ? Îndoi-m-aş ! - şi cu vreo 500 de invitaţi, cică. Unul mai bengos ca altul, cu burţi corespunzătoare, pline de gazele parvenirii. Iar darul pus în plicuri va fi şi el pe măsură, nu ne îndoim o clipă în privinţa asta...

De ce nu ne îndoim nici o clipă ? Fiindcă darul îndreptat spre fiică va fi de fapt o şpăgulină botezată mai artistic, dată lu’ tac-su, printr-o adresare indirectă, către odraslă. Na plicul ăsta, mireasă cu frăgezimi de silicon, că eşti născută din scula lui tati.

Încă un lucru, cel mai important, de fapt. Corect ar fi ca acest mare belitor de neam, născut şi educat special ca să ia trei rânduri de piele de pe oameni sub formă de impozite, să-i pună şi pe fie-sa şi ginere-su la plată. Să dea şi buzata aia o parte din peşcheşurile de la nuntă către stat. Nu zicea tac’su că orice venit trebuie impozitat ? Atunci, să fie impozitat şi acest venit.

Dacă ar avea minte – marfă rară la o specie ca Băsescu şi în vecinătatea ei – mirii ar băga darul într-o valiză şi ar şterge-o în Cariabe sau pe undeva prin Africa. Acolo, şi-ar face câteva operaţii la moacă, să nu-i mai recunoască nimeni şi să li se piardă urma.

Căci pe Băsescu îl aşteaptă clipe grele. Conform legii talionului – în vigoare de la facerea lumii - care cere dinte pentru dinte şi ani de puşcărie pentru ani de puşcărie, dumnealui va sfârşi acolo unde îi este de mult locul. Cum îi vorba aia cu cine scoate primul sabia ?

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu ar trebui să plătească impozit pe darul de la nunta fiicei.
 Vizualizări articol: 1184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 3 voturi
Băsescu ar trebui să plătească impozit pe darul de la nunta fiicei1.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)))))))))))) trimis de
(31 aug 2012, 12:18:49
Asa o inteligenta sclipitoare rar iti este dat sa vezi.... nu pot intelege cum si cine iti publica rahaturile astea de articole...... tot inainte vajnici pionieri
2.   Comentariu trimis de
( 1 sep 2012, 15:49:29
Chiar toti ratatii profesional ajuns sa scrie in fituica asta? Ce scrii tu nu e pamflet...e voma.
Folosesti foarte des cuvinte cu tenta sexuala. Am iti spun eu, fiecare scrie de ce are nevoie. Cred ca esti satul de laba.....
2.1  RE: Comentariu trimis de
( 1 sep 2012, 15:51:17
Erata:
"ajuns"-am vrut sa scriu "ajung"
"Am iti.."- am vrut sa scriu "Acum iti..."

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei