Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iul 2012 - Anul XVII, nr. 160 (5065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 12 -18 iulie

Expo Absolvent Art 2012

În City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, este deschisă pentru public expoziţia absolvenţilor Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu”. Expoziţia reuneşte creaţii realizate de absolvenţi – promoţia 2012 şi cuprinde lucrări de pictură, grafică, propuneri de proiecte arhitectonice şi de obiecte utilitare.

 

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava îi invită pe toți copiii, în fiecare sfârşit de săptămână din luna iulie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Clovnul Bobo, la Galleria Suceava!
 

În fiecare zi a lunii iulie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

 

Galleria Suceava și Ciuc dau startul la vacanță

În perioada 18 iunie - 18 august, Galleria Suceava, în parteneriat cu Ciuc Natur Radler, vă invită să luați partea la campania promoțională "Dăm startul la vancață!". „Vino zilnic la Galleria Suceava, cumpără de minim 20 de lei din magazinele aflate în incinta complexului comercial, depune în urna special amenajată bonul de cumpărături, însoțit de cuponul de tombolă, iar în cele nouă săptămâni de premii poți câștiga săptămânal unul din cele cinci sejururi la mare, a câte trei zile pentru două persoane, cu mic dejun inclus, sau zilnic unul dintre cele şapte baxuri de bere Ciuc Natur Radler.

 

Joi, 12 iulie

Lansare de carte, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava, Librăriile Alexandria şi Editura Pim, Iaşi, organizează, de la ora 17.00, la City Gallery din incinta Shopping City Suceava, lansarea cărţilor "Oportunităţi de vindecare şi armonizare a inimii şi a minţii, Exerciţii practice", Volumul I, şi "Practici străvechi de vindecare şi regenerare a fiinţei umane, Meridianele energetice", Volumul I, care îl au ca autor pe psihologul Moisoiu Mihai. Lucrările au apărut la Editura Pim, Iaşi, şi reunesc informaţii, exerciţii cu caracter terapeutic din domeniul psihologei şi cel al terapiilor alternative. Prezintă: Relu Gavril Ursache, realizator emisiune Plus TV.

 

Zilele Humorului

Astăzi se dă startul la petrecere (la ora 16:00) în Parcul de distracţii (Satul de vacanţă - Tabăra Balada), iar răcoarea serii va concentra publicul (ora 18:00) în jurul Scenei mari din Parcul Ariniş, la Kiss Tour DJ.

 

Concurs de cultură generală La Fierărie

Concurs de cultură generală - Pub Quiz - începând cu ora 20:00, La Fierărie. Intrarea este liberă.

 

Cetina şi Alexandru Recolciuc, la Padrino

„În Padrino încingem o horă mare, pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina şi ale invitatului lor special, Alexandru Recolciuc, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30”, anunţă organizatorii. Pentru că este seară studenţească, Padrino oferă o reducere de 15%, după ora 24.00. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 13 iulie

Zilele Humorului

Parcul de distracţii din Satul de vacanţă se deschide de la ora 10:00. Amatorii de întreceri sportive vor avea parte (între orele 10:00-12:00) de Rugby Tag, la Baza de Agrement Ariniş, iar în Parcul central al oraşului, meşterii şi artizanii îşi vor etala produsele, începând cu ora 12:00, la cea de-a VII-a ediţie a Târgului meşteşugarilor.

 

Emeric Imre şi Gabriel Ghiţă, La Fierărie

De la ora 21:00, în Pub La Fierărie, vor concerta Emeric Imre şi Gabriel Ghiţă (la clape). Rezervări: 0771 262 251. Intrarea: 15 lei.

 

Comedica, la Padrino

„De când nu ai mai râs cu poftă? Padrino îţi aduce cele mai tari show-uri de stand-up comedy: Comedica prezintă un supershow de ţinut minte. Vino să râzi cu Nicu şi Iancu la Padrino. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 14 iulie

Concert cu Spitalul de Urgenţă, la Zilele Humorului

Având ca temă „Oportuniştii”, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina vor avea loc sâmbătă, începând cu ora 16:00, vernisajele salonului şi ale expoziţiilor personale din cadrul celei de-a XXII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică “Umor la Gura Humorului”, iar pe esplanada muzeului vor funcţiona (ora 17:00) atelierele de grafică ale graficienilor şi caricaturiştilor. Între orele 17:00 - 22:00, pe Scena mare din parcul Ariniş se va desfăşura prima ediţie a Festivalului internaţional de muzică uşoară pentru copii şi tineret „Steaua de Cristal”, concurs care antrenează peste 60 de copii talentaţi din zece ţări ale lumii. Noaptea, de la ora 22:00, pe aceeaşi scenă va avea loc concertul trupei Spitalul de Urgenţă, iar de la ora 23:00, Casa Elena de la Voroneţ va găzdui Balul gospodarilor.

 

Festivalul “Barabula de Aur”, „Cel mai puternic om din Bucovina” , concert Holograf, la Zilele Humorului

De la ora 10:00 (la aceeaşi oră la care Parcul de distracţii, din Satul de vacanţă - Tabăra Balada, şi Târgul meşteşugarilor, din Parcul central al oraşului, îşi aşteaptă din nou vizitatorii), în Sala de sport din Parcul Ariniş se va desfăşura cea de-a VI-a ediţie a Concursului naţional de tenis de masă. Tot acolo (pe faleza Moldovei), la ora 12:00, gurmanzii vor fi prezenţi la cea de-a IV-a ediţie a Festivalului gastronomic de gătit în aer liber “Barabula de Aur”.

Până la ora 22:00, când pe Scena mare din în Parcul Ariniş este programat concertul trupei Holograf, publicul va participa (începând cu ora 13:00) la concursurile forestiere desfăşurate sub genericul „Cel mai puternic om din Bucovina” la baza Pârtiei „Şoimul” şi la cea de-a doua zi a Festivalului internaţional de muzică uşoară pentru copii şi tineret „Steaua de Cristal” (orele 17:00 - 22:00, pe Scena mare - Parcul Ariniş).

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11:30, Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” va prezenta, în zona dedicată copiilor, din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Ivan Turbincă". Din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu - realizator şi Ion Vizitiu - regie tehnică. Director general: Vasile Ursachi. Accesul este gratuit!

 

„Marea ieşeală!”, la Office`s Club

„Continuăm şi în această sâmbătă să ne vedem la <Marea ieşeală!>. Te provocăm la distracţie! Fotograful nostru îţi stă la dispoziţie să faci cele mai cool poze, împreună cu gaşca ta. Cea mai votată poză câştigă <Marea ieşeală!> în Office`s Club, în valoare de 250 de lei!”, anunţă organizatorii. Pentru regulament accesaţi www.facebook.com/officesclub. Rezervări 0735 168 111.

 

Distracţie în Padrino

„Te invităm să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Duminică, 15 iulie

Parada portului popular, la Zilele Humorului

Între orele 8:00-10:00, în Satul de vacanţă - Tabăra Balada, se va desfăşura Concursul de cros, în Sala mare a Primăriei Gura Humorului va avea loc (la ora 10:00) festivitatea de premiere a olimpicilor locali.

Festivalul gastronomic “Barabula de Aur” îi aşteaptă din nou (de la ora 12:00) pe gurmanzi pe faleza Moldovei, iar Sala de sport din Parcul Ariniş va găzdui (între orele 12:00 - 15:00) Concursul de fotbal “Prichindeii”.

Şi în acest an cuplurile care aniversează „Nunta de Aur” vor fi sărbătorite la Gura Humorului (ora 12:30 - Liturghie la Catedrală, urmată de masă festivă la Restaurantul Moldova), iar la ora 13:00, la Baza de Agrement Ariniş va avea loc mult aşteptata Paradă a portului popular românesc şi al minorităţilor naţionale din Bucovina.

 

Laureaţii Festivalului „Umor la Gura Humorului” şi concert Mandinga

De la ora 13:30, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina va avea loc festivitatea de premiere a laureaţilor celei de-a XXII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Grafică Satirică şi Literatură Umoristică “Umor la Gura Humorului”, la ora 14:00, la baza Pârtiei “Şoimul”; în cadrul competiţiei “Cel mai puternic om din Bucovina”, se va desfăşura concursul de skandenberg, iar pe Scena mare din Parcul Ariniş vor avea loc spectacolul susţinut de Maria Macovei şi invitaţii ei (orele 14:30-17:00 - spectacol care-i va aduce pe scenă pe Ştefania Rareş, Dorina Oprea, Gabriela Teişanu, Cătălin Maximiuc, Marius Zgâianu, Alexandru Brădăţan, Angelica Flutur, Ancuţa Ucraineţ, Luminiţa Croitoru Chiriac, Dănuţ Onoiu, Iulia Mihai) şi finala Festivalului “Steaua de Cristal” (orele 17:00-22:00).

Între orele 18:00-19:00, la piscina acoperită din Parcul Ariniş se va desfăşura cea de-a II-a ediţie a Concursului de nataţie “Sirena din Piscină”, iar noaptea se va încheia, după concertul trupei Mandinga (ora 22:00, Scena mare - Parcul Ariniş), cu un foc de artificii.

 

Miercuri, 18 iulie

„La scenă deschisă” - La Fierărie

De la ora 20:00, „La scenă deschisă”  - un eveniment marca „La Fierărie”, ce se întâmplă în fiecare seară de miercuri. „La scenă deschisă” „vă invită pe scenă să cântați, să spuneți bancuri, să recitați poezii, să ne oferiți voi, fierarii, o doză de cultură”, anunţă organizatorii. „<La scenă deschisă> este locul și seara în care fiecare fierar are liber la microfon”, au completat reprezentanţii pub-ului sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei