Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iul 2012 - Anul XVII, nr. 153 (5058)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Posibilitate

Tel Verde pentru sesizarea neregulilor de la bacalaureat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Orice neregulă constatată pe perioada acestor zile în ceea ce priveşte derularea examenului de bacalaureat poate fi sesizată la un număr unic de telefon pus la dispoziţie de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Toate centrele de testare la bacalaureat din judeţul Suceava au afişat la intrarea la examen un anunţ prin care informează candidaţii, şi nu numai, că pot sesiza orice neregulă la numărul de telefon 0800 801 100.

Pe acelaşi anunţ, absolvenţii de liceu şi părinţii sunt înştiinţaţi de Ministerul Educaţiei că examenul de bacalaureat este gratuit pentru elevii clasei a XII-a şi le solicită acestora să sesizeze, la numărul de telefon menţionat, orice situaţie în care se cer bani pentru organizarea examenului sau pentru protocol.

Linia de telefon este disponibilă zilnic, pe toată perioada desfăşurării examenului de bacalaureat, între orele 9:00 şi 19:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tel Verde pentru sesizarea neregulilor de la bacalaureat.
 Vizualizări articol: 996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tel Verde pentru sesizarea neregulilor de la bacalaureat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Coruptia de la grup scolar tomsa voda solca trimis de
( 4 iul 2012, 13:13:49
La Solca , doua mame ce isi au fiicele in clasa a XII a si care sustin in momentul de fata bacul , au strans de la fiecare elev cate 50 lei pentru protocol . Ele se numesc Vatamanu si Irisciuc , Irisciuc din cate stiu lucreaza la Pati Bar vis-a-vis de Grupul Scolar din Solca. Au aburit copii ca acei profesori care corecteaza aceste lucrari nu sunt platiti pentru acest serviciu iar fiecare parinte trebuie sa dea cate 50 lei . Chitanta ati dat stimate doamne ? daca nu ati dat ati belito , degeaba te crezi cu relatii coana Irisciuc . Aburiti voi pe cine vreti dar nu si dga-ul . Asa cum fiecare elev sa prezentat la locuintele voastre si v-au dat cate 50 lei , tot asa sa veniti cu acel tabel la poarta fiecaruia sa le dati banii inapoi . Pe acei bani scrie MITA , voi stiti ? Autoritatile competente sa intre in alerta si sa se autosesizeze cu aceste fapte de coruptie si sa dispuna de masuri procedurale . Faptele prezinta stari agravante .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei