Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 apr 2012 - Anul XVII, nr. 83 (4988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Expoziţie cu vânzare

Delicii culinare pentru masa de Paşte, dar şi de post, la Bio Alimenta Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Dulciuri de post, gustări crocante, preparate apetisante din carne, fel de fel de dulciuri cu miere, caramel, dar şi produse naturiste de tratare şi prevenire a afecţiunilor îi aşteaptă pe suceveni la ediţia specială de Paşte a expoziţiei cu vânzare Bio Alimenta Bucovina, ajunsă la cea de-a VI-a ediţie.

Deschisă de sâmbătă, 7 aprilie, până joi, 12 aprilie inclusiv, Bio Alimenta Bucovina îşi aşteaptă vizitatorii cu delicioasele produse tradiţionale din carne, lactate, produse de panificaţie şi patiserie, dar şi cu diverse produse şi preparate medicinale tradiţionale.

Evenimentul, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu Shopping City Suceava, îşi propune să le pună la dispoziţie sucevenilor aproape tot ce au nevoie pentru masa de Paşte.

“Timp de şase zile vă aşteptăm cu tot ceea ce înseamnă produse de Paşte – pască, drob, dulciuri, dar şi cu ceaiuri, pentru că după o masă copioasă e necesar şi un produs bio de dezintoxicare a organismului. Pe toată perioada acestui eveniment expozanţii au preţuri promoţionale, preţuri de producător”, a declarat Lucian Moscaliuc, reprezentantul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava.

La standurile amenajate pe culoarul centrului comercial Shopping City Suceava pot fi găsite fel de fel de tipuri de miere, fiecare cu proprietăţile ei curative, în vreme ce produsele pe bază de miere, de la amestecuri cu fructe şi seminţe, cu scorţişoară şi polen, sau chiar turtă dulce, arată de-a dreptul ispititoare.

Cum masa de Paşte nu poate fi concepută fără preparate de carne, şi în acest domeniul oferta este variată.

Cârnaţii, preparaţi cu ierburi aromate, pieptul de porc afumat, pastramă rumenită la afumătoare, salamurile şi ruladele au atras cei mai mulţi cumpărători, chiar din prima zi.

Şi pentru cei care postesc săptămâna aceasta există produse care să le încânte simţurile, de la mormanele de covrigi crocanţi, turta dulce, coaptă pe vatră, cu forme amuzante sau salamul de biscuiţi sunt alternative delicioase pentru o gustare de post.

Cum după o masă copioasă e bun şi un ceai din plante, care să stimuleze digestia sau să ajute ficatul, de la expoziţie nu lipsesc produsele bio cu proprietăţi medicinale, atât sub formă de ceaiuri, tincturi, siropuri sau alifii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Delicii culinare pentru masa de Paşte, dar şi de post, la Bio Alimenta Bucovina.
 Vizualizări articol: 2240 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Delicii culinare pentru masa de Paşte, dar şi de post, la Bio Alimenta Bucovina5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei