Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 apr 2012 - Anul XVII, nr. 83 (4988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declaraţie publică

Cezar Ioja, susţinut de pensionari în cursa pentru Primăria Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul independent Cezar Ioja va avea parte de susţinerea pensionarilor dorneni în lupta pentru câştigarea fotoliului de primar al acestei localităţi de interes naţional. Peste 400 de oameni s-au adunat sâmbătă la amiază la Casa de Cultură din Vatra Dornei, ocazie cu care au avut loc discuţii între pensionari şi Cezar Ioja. Cei 12 oameni care au vorbit şi-au exprimat nemulţumirea vizavi de situaţia în care a ajuns oraşul pe care ei l-au construit cu trudă şi sudoare, dar şi modul în care actuala conducere a Primăriei Vatra Dornei înţelege să gestioneze problemele curente.

Cu ocazia acestei întâlniri a fost anunţată şi decizia Adunării Generale  a „Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003”. Acest for a hotărât, în unanimitate, susţinerea candidatului independent Cezar Ioja la alegerile din luna iunie 2012, pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei.

De asemenea, „Asociaţia Pensionarilor Dorna 2003” a fost de acord cu programul „Împreună salvăm Dorna”, propus de candidatul Cezar Ioja, şi a lansat un apel către ceilalţi dorneni, indiferent de vârstă sau preferinţe politice, să se implice în susţinerea acestui proiect.

 

„Cezar Ioja este singurul candidat capabil să redreseze Vatra Dornei”

Ioan Nastase, preşedintele „Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003”, a ţinut să explice şi decizia sa şi a celorlalţi pensionari de a-l susţine pe Cezar Ioja şi nu un alt candidat. În primul rând, Nastase crede că actualul primar a făcut de ruşine întreg oraşul, pe care în loc să-l conducă spre bunăstare l-a dus către faliment. În privinţa celorlalţi candidaţi, preşedintele „Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003” este de părere că au făcut afaceri cu statul, urmărindu-şi doar propriile interese, nu şi pe cele ale oamenilor simpli.

„În cei patru ani de mandat, domnul Ioan Moraru nu a făcut decât rele şi datorii. Din taxele şi impozitele pe care noi le plătim el şi-a achitat o amendă luată pentru o licitaţie eronată. Despre domnul Ilie Boncheş ştim doar că a trecut de la un partid la altul şi a luat subvenţii de şapte miliarde de lei vechi de pe păşunile luate de la Primăria Vatra Dornei. Singurul în care avem încredere şi suntem convinşi că are capacitatea să redreseze Vatra Dornei este Cezar Ioja”, a punctat Ioan Nastase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cezar Ioja, susţinut de pensionari în cursa pentru Primăria Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Cezar Ioja, susţinut de pensionari în cursa pentru Primăria Vatra Dornei4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eroare electorala trimis de
( 9 apr 2012, 19:11:55
Domnule Ioja, daca v-ati pus sperantele in pensionarii condusi de d-nul Nastase inseamna ca sunteti "putin disperat", deoarece acest domn a tradat pe toata lumea, incepand cu d-nul Hutanu, urmat de d-nul Moraru si terminand cu sustinerea pe care v-a promis-o in acest moment d-voastra. Campania pe care o duce acest domn ( 50 lei/vot) nu mai tine la electoratul dornean, care intre timp pare ca s-a desteptat ( a invatat ca 50 lei nu-i ajung pentru 4 ani).
In ceea ce priveste traseismul politic, nu are rost sa-l atingeti pe d-nul Boanches (nu ca as fi de acord cu el), atata timp cat d-voastra ati schimbat de 4 sau 5 ori (APR, PNL, PRM, PSD, independent) directia, astfel incat saracii alegatori nu vor mai stii pe care lista sa va gaseasca.
As vrea sa stiu care este doctrina d-voastra politica, deoarece ati trecut cu mare usurinta dintr-o tabara in alta, ceea ce din punctul meu de vedere nu denota stabilitate. Daca deveniti (prin absurd) primar veti avea o directie la fel ca cea politica de pana acum (adica stanga, dreapta sau oscilant)?
1.1  RE: Eroare electorala trimis de
(10 apr 2012, 00:15:17
Ce doctrina vrei ELENA?
Daca iese asta primar o sa vada dornenii primaria condusa de Apostoaie, Cioara et comp. pe holurile primariei si in sala oglinzilor pacanele iar serviciul contabilitate o sa dea bani cu camata:))
Vai de noi daca ne lasam la mana lui Ioja si Nastase.
Mai bine il pui primar pe tacanitul ala din piata care umbla imbracat politist sau militar....
2.   Pacanele vs Jack trimis de
(10 apr 2012, 02:45:43
CETATEAN001,tind sa cred ca nu frecventezi anumite localuri pentru ca astfel ai vedea cine joaca la 'pacanele',cat,unde si cati patroni de'pacanele' se imbogatesc(poate chiar si Apostoaie) de pe urma acestor functionari publici cu 'rang ridicat' ce pierd ore in sir in fata acelor masinarii pe bani grei,uitand de responsabilitate si de acest oras,cand se presupune ca ei il conduc (Apropo minunat oras asa-i??).Crezi tu,ca la o posibila conducere a domnului Ioja vezi pacanele???Ia controleaza containerele primariei sa observi cate sticle de 'Jack' se arunca sau du-te sa obtii orice hartie de la primarie sa vezi daca te baga cineva in seama daca nu aduci 'atentii'.In ce crezi tu ca s-a transformat acum primaria??Ca mie sincer imi e jena sa spun.Este usor sa ataci in necunostinta de cauza si atunci cand nu ai dovezi, dar poate iti clatesti si tu gura domnule CETATEAN001 cu Jack dupa acest comentariu! Nb:Pentru cei care nu stiu ce semnifica Jack...tin sa precizez ca Jack Daniel's este denumirea unui whiskey tradițional cel mai faimos whiskey american facut vreodata si cu un pret ridicat!
2.1  RE: Pacanele vs Jack trimis de
(13 apr 2012, 23:45:44
Nu cred ca ai citit in comentariul meu vreun cuvant de lauda la adresa alcoolistului de primar,dar da-mi voie sa nu imi doresc primar nici pe unul care a dat bani cu camata toata perioada lui de glorie si care are prieteni si colaboratori pe toti smecherasii de doi lei din Dorna. Nu atac in necunostiinta de cauza nimic. De dovezi nu are rost sa vorbim ca nu e nici un dornean chior sau tu crezi ca Ioja a facut bani cu Pico Bello?
Intreaba si tu prin Dorna..................
3.   Dorna trimis de
(10 apr 2012, 09:15:32
Care este problema ? Ca sa fii primar trebuie sa te bazezi pe toata lumea care te poate sustine si ulterior trebuie sa fii primarul tuturor. Unora le e frica ca Ioja va face curat si ordine in primarie. Asta e, poate asa nu vom mai merge sa platim impozitele si sa gasim usa incuiata. Doar acestora le e frica de Ioja. S-au obisnuit sa lancezeasca sub mandatele celorlalti primari dinainte. Despre dl. Nastase, cunoastem ce hram poarta dar acum e pentru o cauza nobila asa ca sa-l lasam in pace. Bafta Cezar ! Vei castiga !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei