Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mar 2012 - Anul XVII, nr. 68 (4973)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mai aproape

Magazin Peneş Curcanul, pentru locuitorii cartierului Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii celui mai mare cartier al Sucevei, Burdujeni, au la dispoziţie, începând de vineri, un nou magazin din reţeaua Peneş Curcanul, care va fi inaugurat vizavi de piaţă, la doar câţiva paşi distanţă de Biserica Sf. Andrei.

Cel de-al treilea magazin Peneş Curcanul din Suceava va fi inaugurat la ora 10.00, clienţii fiind invitaţi la o degustare de produse.

Reprezentanţii firmei Ro Est Division au precizat că, prin inaugurarea noului magazin, doresc să ofere locuitorilor din Burdujeni o locaţie apropiată de unde să se poată aproviziona cu produse şi preparate din sănătoasa şi gustoasa carne de curcan.

În primele zece zile de la deschidere, clienţii magazinului Peneş Curcanul din Burdujeni vor beneficia de preţuri promoţionale la toate produsele şi preparatele din carne de curcan.

 

Curcanul, alternativa sănătoasă pentru masa de Paşte

Reprezentanţii magazinului spun că produsele comercializate în reţeaua Peneş Curcanul reprezintă o alternativă sănătoasă de consum a cărnii pentru cei ce nu doresc miel, porc sau alte tipuri de carne pe masa de Paşte.

Tocmai de aceea, clienţilor le vor fi puse la dispoziţie şi preparate speciale pentru platourile de Paşte, toate produsele comercializate fiind fără adaosuri de conservanţi.

Carnea de curcan este o sursă excelentă de proteine şi vitamine din complexul B, iar pieptul de curcan fără piele are cel mai mic conţinut de grăsimi din toate tipurile de carne - o porţie de 85 g are aproximativ jumătate de gram de grăsimi. Carnea de curcan este una dintre cele mai bogate surse de aminoacizi, iar în plus, are un conţinut ridicat de fier, zinc şi magneziu, vitale pentru sănătatea organismului.
Carnea albă de curcan face parte din grupul alimentelor cu conţinut foarte ridicat de proteine, fiind în top alături de ton şi albuşul de ou, fără a conţine acizi graşi.
Conform www.elements4health.com, printre beneficiile pe care le aduce organismului nostru consumul cărnii de curcan se numără reducerea colesterolului “rău”, prevenirea cancerului, generarea unei stări de bună-dispoziţie (creşte secreţia de serotonină, cunoscută şi sub numele de „hormonul fericirii”), este un puternic stimulent al sistemului imunitar, creşte cantitatea de testosteron (ajută la menţinerea nivelurilor optime de testosteron la bărbaţi) şi combate insomnia.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazin Peneş Curcanul, pentru locuitorii cartierului Burdujeni.
 Vizualizări articol: 1609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Magazin Peneş Curcanul, pentru locuitorii cartierului Burdujeni4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei