Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mar 2012 - Anul XVII, nr. 68 (4973)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Flutur cere Tarom dublarea curselor pe aeroportul Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că a solicitat companiei Tarom să suplimenteze zborurile de pe Aeroportul de la Salcea spre Capitală. El a spus că, având în vedere numărul mare de solicitări, a cerut Tarom-ului să efectueze zilnic două curse pe ruta Suceava-Bucureşti, în loc de una, în prezent.

„Am solicitat Ministerului Transporturilor şi companiei Tarom suplimentarea cu încă o cursă pe zi spre Suceava – Bucureşti şi retur. Ideal ar fi ca acest lucru să se întâmple după-amiază, în jurul orei 16 – 17, pentru că, cel puţin în ultimele trei săptămâni, nu se mai găsesc bilete la Tarom, fiind foarte aglomerat şi dimineaţa, dar şi seara”, a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a mai precizat că speră ca şi alte companii aeriene să activeze pe Aeroportul Suceava. Deocamdată, compania Tarom este singurul operator.

„Piaţa ne-a arătat că acest lucru merită a fi făcut şi este firesc să fie aşa, pentru că alte zone, cum ar fi Timişoara sau Clujul, circulă cu câte cinci sau chiar şase curse pe zi. Am văzut că tot mai mulţi oameni, atât oameni de afaceri, cât şi turişti sau cei care lucrează în străinătate, folosesc această variantă de transport pe calea aerului”, a declarat şeful administraţiei judeţene. 

Amintim că Aeroportul Suceava va fi modernizat în baza unui proiect al Consiliului Judeţean care este cofinanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Sectorial. Proiectul are o valoare de 39,5 milioane de euro şi se va derula în perioada septembrie 2012-martie 2014.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur cere Tarom dublarea curselor pe aeroportul Salcea.
 Vizualizări articol: 1205 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Flutur cere Tarom dublarea curselor pe aeroportul Salcea3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rolland Garros trimis de
(22 mar 2012, 15:34:50
Fluturili poa' s' sbuara, ca sheal din titlu.
2.   Pretzul sa mai scada trimis de
(22 mar 2012, 19:08:18

Ar trebui sa le ceara sa mai scada pretzurile la Tarom ca au niste pretzuri umflate de crapa!!!! De sarbatori 2011 un bilet era 1460 eura din londra-suceava iar tot in acelasi timp pe bucuresti 220 euro cu alte companii aeriene!!
Wizzair taxeaza pt un bilet pe tg mures sau cluj intre 15-60 euro din londra iar tarom londra bucuresti 120 euro pai pana pe suceava 190 euro(ma refer nu la perioada concediilor). Poate daca se da drumul curselor internationale vor veni companii mai ieftine sa ne duca dintr-o comna-n alta!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei