Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mar 2012 - Anul XVII, nr. 68 (4973)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Exemplu

Primarul Ion Lungu va participa la campania de curăţenie la intrarea în Suceava dinspre Botoşani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful municipalităţii sucevene va pune astăzi mâna pe mătură şi greblă pentru a aduna gunoiul de pe terenurile de la intrarea în Suceava dinspre Botoşani, adică de pe Dealul Mănăstirii.

La fel ca şi în ceilalţi ani, când a ţinut să ofere exemplul personal locuitorilor Sucevei, implicându-se în campania de curăţenie de prin cartiere, Ion Lungu va participa astăzi la campania de curăţenie al cărei start va fi dat din cartierul Tinereţii, unul dintre noile cartiere ale municipiului.

“Primăria Suceava a făcut eforturi mari pentru a asigura utilităţile în zonă – apa, canalizarea, energia electrică, iluminatul public şi asfaltarea, pe care vrem să le continuăm. Acum vom veni cu utilaje să nivelăm surplusul de pământ şi balast rămas acolo în urma lucrărilor”, a declarat primarul Ion Lungu, care vrea să mobilizeze cât mai multe forţe pentru salubrizarea Dealului Mănăstirii Teodoreni.

Acesta a făcut apel la tinerii care locuiesc în cartier să se implice în campania de curăţenie de primăvară, dar şi la elevi ai şcolilor din zonă, în vreme ce societatea de salubrizare a Sucevei, Rosal, se va implica nu doar cu forţă de muncă, ci şi prin punerea la dispoziţia voluntarilor a ustensilelor necesare, a sacilor de gunoi dar şi utilaje de transport al gunoiului care va fi colectat până la limita cu oraşul Salcea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu va participa la campania de curăţenie la intrarea în Suceava dinspre Botoşani.
 Vizualizări articol: 984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Primarul Ion Lungu va participa la campania de curăţenie la intrarea în Suceava dinspre Botoşani2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Organizare exemplara!!! trimis de
(22 mar 2012, 21:12:04
Intradevar...ne trebuie exemple demne de urmat. Va dau eu unul: Astazi in jurul orei 15 circulatia era blocata de la giratoriul din zona Mopan pana la iesirea din oras spre Siret, iar spre Scheia pana la Lukoil. Initial am crezut ca e accident pe pasarela Burdujeni pt. ca se vedea in departare o vesta verde care cica dirija traficul dar, surpriza...matura Rosalul pasarela!!!
Primavara intai maturam si blocam circulatia, apoi punem pavele in gropi ca sa le facem invizibile. Urmeaza plantatul a "mii de flori" in "jardinierele" dintre bordurile puse cu grija pe mjlocul bulevardului. Vine o ploaie binecuvantata si goleste de pamant "jardinierele". Noroiul se scurge pe carosabil si inchide cu succes si cele mai mici goluri dintre pavelele puse cu maiestrie de meseriasii de la ...(nu dau nume) sau de unde sunt ei. Urmeaza alte si alte lucrari de infrumusetare a minunatului oras. Spre toamna asa, in apropierea Craciunului asfaltam doua saptamani iar apoi nu mai putem din cauza vremii. Am putea povesti la nesfarsit, dar pierdem vremea cu lucruri de care nimanui nu-i pasa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei