Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mar 2012 - Anul XVII, nr. 58 (4963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Casa de Cultură

Patru spectacole de teatru pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava continuă spectacolele de teatru, primul dintre ele fiind „Ivan Turbincă”, adaptare după basmul scris de Ion Creangă, prezentată de actori ai Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani. Spectacolul se va juca în zilele de marţi, 13 martie, la ora 18:00, şi miercuri, 14 martie, la ora 19:00.

Biletele costă 20 de lei (10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. „Ivan Turbincă” este un spectacol de Ion Sapdaru, coregrafia Victoria Bucun, scenografia Mihai Pastramagiu.

Îndrăgitul actor Florin Piersic revine la Suceava, pe 20 martie, cu spectacolul „Străini în noapte”, în care o are ca parteneră pe actriţa Medeea Marinescu. Spectacolul de teatru va începe la ora 19:00. „Străini în noapte” este o comedie romantică de Eric Assous, tradusă în limba română de Radu Beligan şi Liviu Dorneanu. Regia spectacolului de mare succes este asigurată de Radu Beligan. Muzica şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Ionuţ Ştefănescu, decorul - Puiu Antemir, costumele - Irina Schrotter. Biletele costă 70 de lei (50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură.

 

„Două vizite” şi „Azilul amanţilor”

Pe 22 martie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură din Suceava se va juca piesa „Două vizite”, după A. P. Cehov. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Florin Şerbănescu, Simona Vlad-Sabie şi George Creţu. Regia şi adaptarea artistică, Florin Şerbănescu. Biletele costă 20 de lei. Elevii, studenţii şi pensionarii vor plăti 10 lei pentru un bilet.

Teatrul Evreiesc de Stat Bucureşti aduce la Suceava, la sfârşitul acestei luni, pe 27 martie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, spectacolul de teatru „Azilul amanţilor”, de John Capman şi Dave Freeman.

Biletele costă 50 de lei (30 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru spectacole de teatru pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 1051 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patru spectacole de teatru pe scena suceveană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei