Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mar 2012 - Anul XVII, nr. 58 (4963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Costul încălzirii

Termica estimează facturi de la 137 la 388 de lei, pentru cea mai geroasă lună a iernii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societate de termoficare Termica estimează că facturile la căldură ale sucevenilor pentru luna februarie vor fi cuprinse între 137 şi 388 de lei. Potrivit directorului de marketing al Termica SA Suceava, Doina Oică, „preţul estimat la căldură pentru o cameră aferent lunii februarie este de 137 de lei”. Costurile la încălzire cresc la două camere, iar directoarea Oică apreciază că sucevenii care stau la apartamente cu două camere vor scoate din buzunar pentru agentul termic de care au beneficiat în cea mai geroasă lună a acestui an în jur de 228 de lei.

Căldura pentru o locuinţă cu trei camere pentru luna februarie este estimată la 297 de lei, în timp ce la patru camere costul încălzirii pentru luna februarie poate să ajungă până la 388 de lei.  

Directoarea Doina Oică a precizat însă că „preţurile sunt estimative şi costurile reale la încălzire pentru luna februarie pot fi mai mici sau mai mari, în funcţie de repartizarea ulterioară pe fiecare scară”.

Comparativ cu luna februarie a anului trecut, Doina Oică a spus că „facturile sunt mai mari cu 23%, însă atunci agentul termic a fost furnizat potrivit condiţiilor de temperatură exterioară de la acea dată, care erau în jurul valorii de minus 4 grade Celsius, în timp ce în acest an s-a furnizat căldură pentru temperaturi exterioare de minus 12 grade Celsius”.

Pentru prima lună a anului în curs, sucevenii care beneficiază de încălzire în sistem centralizat au avut de scos din buzunar pentru plata căldurii din locuinţe aproximativ 100 de lei pentru cei care locuiesc într-o cameră, 167 de lei la două camere şi 217 lei pentru locuinţele cu trei camere. Sucevenii care au locuinţe cu patru camere au plătit aproximativ 280 de lei pentru căldura pe luna ianuarie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Termica estimează facturi de la 137 la 388 de lei, pentru cea mai geroasă lună a iernii.
 Vizualizări articol: 1293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 3 voturi
Termica estimează facturi de la 137 la 388 de lei, pentru cea mai geroasă lună a iernii1.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei