Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 feb 2012 - Anul XVII, nr. 38 (4943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Costurile iernii

Ion Lungu: “Sucevenii nu vor plăti mai mult pentru deszăpezirea de anul acesta”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Măsurile luate de municipalitatea suceveană pentru a combate efectele neplăcute ale ninsorilor abundente din ultima perioadă, perioadele de îngheţ şi poleiul format pe străzi nu vor însemna pentru suceveni cheltuieli mult mai mari de la bugetul local.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că deşi cele două luni de iarnă grea aduc totuşi facturi mărite de la prestatorul de servicii de salubrizare, Rosal, surplusul se compensează din economiile făcute în lunile anterioare.

Ion Lungu a declarat că “Principala problemă rămâne asigurarea unei normalităţi în municipiul Suceava din punctul de vedere al deszăpezirii, al asigurării încălzirii locuinţelor, a apei potabile şi a transportului în comun. La deszăpezire am avut şi ghinion cu ninsorile care au revenit tocmai când şoselele erau în sfârşit curăţate la negru. Acum au prioritate străzile secundare, iar de ieri (n.r. - marţi) am început să cărăm zăpada din staţii de autobuz, din dreptul instituţiilor publice şi al unităţilor de învăţământ. Important e că sucevenii nu vor plăti mai mult pentru operaţiunile de deszăpezire”.

Şeful municipalităţii sucevene a precizat că dacă factura normală a unei luni, care include măturatul stradal, este de aproximativ 300.000 de lei, în lunile noiembrie şi decembrie costurile de salubrizare au fost la jumătate, pentru că nu a fost zăpadă.

“Astfel se va compensa faptul că în lunile ianuarie şi februarie vom avea de achitat mai mult de 300.000 de lei. Per total iarnă suma plătită va fi aceeaşi”, a explicat Ion Lungu.

El a dat asigurări că în continuare se vor depune eforturi pentru asigurarea unui trafic normal, în condiţii de iarnă, pe străzile municipiului, utilajele de deszăpezire fiind pregătite să intervină la orice oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu: “Sucevenii nu vor plăti mai mult pentru deszăpezirea de anul acesta”.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ion Lungu: “Sucevenii nu vor plăti mai mult pentru deszăpezirea de anul acesta”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Grohacule trimis de
(16 feb 2012, 11:41:24
Asta e deszapezire idiotule si infectule? Nu tu un loc de parcare nu tu deszapezire pe strazile secundare. Javra ordinara!
1.1  RE: Grohacule trimis de
(16 feb 2012, 12:58:54
Mai baietel...daca tiar functiona neuronuii aia comunisti ai realiza ca deszepezirea strazilor secundare este complet inutila deoarece nu ar face decat sa se adune gramezi mari de zapada in spatele masinilor parcate si ar crea un real disconfort soferilor care ar fi nevoiti sa arunge zapada inapoi in strada facand o munca inutila.
1.2  RE: Grohacule trimis de
(16 feb 2012, 13:23:36
Bai idiotule..hai te rog comenteaza intr-o punga ca o sa te ascult mai incolo. Imi faci sila!
1.3  RE: Grohacule trimis de
(16 feb 2012, 13:25:07
Si invata sa scrii analfabetule. "tiar " prinde bine o ora de gramatica.
1.4  RE: Grohacule trimis de
(16 feb 2012, 14:57:12
d-le primar mergeti va rog si-i cautati un loc de parcare lui mclean si curatati-i masina de zapada, ca el nu are timp.:))
2.   DEZAPEZIRE trimis de
(16 feb 2012, 12:32:35
DA !CE? AU DEZAPEZIT CEI DE LA ROSAL . DOAR DRUMURILE PE UNDE TRECI TU MAI PRIM TARANE . ASA CA AR TREBUI SA PLATESTI DI BUZUNARU TAU .TROTUARE NU STRAZI ADIACENTE CELOR PRINCIPALE NU DEAR DA DOMNUL ACUM SA MERGI PE JOS PRIN SENSU GIRATORIU DE LA CINEMA MODERN SA VEZI CUM TE INJURA TOTI TRECATORII SI SOFERII CARE VIN DINSPRE STEFAN CA BOII CE CONSTRUIESC CINEMAU AU LASAT GARDURILE DE PROTECTIE .....................
3.   CEA MAI MARE PORCARIE DE CAND EXIST trimis de
(16 feb 2012, 13:40:13
Luav-ar dracu de nesimtiti ca numai eu stiu cat am dat la lopata si de cate ori am ramas cu masina pe strada pe care locuiesc. Nu stiu pentru ce dracu platim atatia bani..........auzi...........t de ecologizare 50 lei/persoana.
Cea mai mare porcarie si sper sa-i verifice cineva unde naiba se duc banii nostri.......ca la deszapezire nu se duc sigur. Pe bulevardele principale o singura banda din doua este curatata, restul sa se descurce cum pot.
Nesimtiti naibii sper sa va ia dracu pe toti.
4.   Deszapazire? trimis de
(16 feb 2012, 16:12:47
nici macar pe bulevarde nu a fost facuta cum trebuie.de strazile mai micute nici nu mai poate fi vorba...
5.   Un mare adevar ! trimis de
(16 feb 2012, 20:09:45
“Sucevenii nu vor plăti mai mult pentru deszăpezirea de anul acesta” , pentru ca in mare parte aceasta nu exista,cu exceptia trotuarului din fata primariei si a parcarii angajatilor unde e curat si uscat."Profesionistii" de la rosal nu au fost in stare sa dea macar zapada de pe bulevard ca sa avem doua benzi , nu una si jumatate.Despre trotuare ce sa mai vorbim, va fi interesant cand se va topi zapada,crescand probabil vanzarile de cizme de cauciuc.

6.   Băi inteligenților! trimis de
(16 feb 2012, 22:32:16
De ce se ocupă Conțac de deszăpezire in județ, care e din Botoșani? R.A.D.P nu era bun? Aveau și utilaje, și tot. Dar nuu, dacă se facea asa de unde mai ieșeau banii?
Inteligenților din primării si consiliul județean, ați orbit cumva? Ce deszăpezire? Că nu se vede mai nimic pe străzi. Ați încercat să mergeti pe trotuare, să vedeți, mai ales azi că s-a mai muiat zăpada, cum se merge? Nu, normal că nu, că deh, e greu să cobori din mașină!
7.   BAI COSOVANU ANDREI trimis de
(17 feb 2012, 09:26:18
COSOVANULE Tu sigur esti din primarie, si daca toti sunt la fel de inteligenti ca tine atunci nu mai am pretentii de la voi cei de acolo. Cand ma duc acolo sa platesc vreo taxa sau sa-mi rezolv vreo problema personala toti dintr-o data aveti treaba, unul haleste sandwich-ul, altul vorbeste la telefon.........da nu gasesti unul care sa te ajute, iar in ceea ce priveste gramatica ta.........lasa mult de dorit si sper ca totusi sa te dea aia din primarie afara ca habar nu ai ce-i aia gramatica. Bafta tuturor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei