Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2012 - Anul XVII, nr. 30 (4935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu marfa în sacoşe

Ţigări de contrabandă vândute în parcarea din apropierea Vămii Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi cetăţeni ucraineni au fost prinşi duminică seară cu ţigări de contrabandă asupra lor, suspecţii recunoscând că au introdus ţigările prin Vama Siret, ascunzându-le în haine, intenţia lor fiind de a le comercializa în Siret.
În urmă cu două zile, în jurul orei 19:15, un echipaj de poliţie a observat pe strada Alexandru cel Bun din Siret o femeie care se deplasa pe jos, având asupra sa două sacoşe. Respectiva a fost identificată în persoana unei femei din Ucraina, Maiia G., în vârstă de 39 de ani, iar în sacoşele acesteia s-au găsit 260 de pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.
Femeia a declarat că a cumpărat ţigările cu puţin timp înainte, din parcarea din apropierea Vămii Siret, de la mai mulţi cetăţeni ucraineni, pe care nu îi cunoaşte.
Poliţiştii s-au dus la faţa locului şi au dat în parcarea cu pricina peste patru ucraineni, fiecare având câte o sacoşă în care se aflau 100 de pachete de ţigări de contrabandă.  
„Persoanele nu se cunosc şi fiecare dintre acestea, în mod individual au cumpărat ţigările de la un magazin Duty-Free din Ucraina, transportându-le prin Vama Siret ascunse în îmbrăcăminte, cu intenţia de a le comercializa în România”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.
Toţi cei cinci ucraineni s-au ales cu dosar penal pentru contrabandă, iar ţigările în valoare de 6.600 de lei au fost confiscate de poliţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă vândute în parcarea din apropierea Vămii Siret.
 Vizualizări articol: 561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări de contrabandă vândute în parcarea din apropierea Vămii Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru cel care a scris articolu trimis de
( 7 feb 2012, 11:07:42
pina la 499 nu e dosar penal
2.   ??????????? trimis de
( 7 feb 2012, 15:24:16
ati prins 5 ucraineni cu cateva sute de pachete...mare lucru ,dar pe cetatenii cinstiti din negostina,padureni etc care transporta cu miile cum de nu ii prinde nimeni niciodata _?aaaaaaaaaa ptr ca ei au dat/o in gat pe femeia de pe alexandru cel bun ,le/au mai dat si o sutik verde si s/au aranjat ptr toata luna

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei