Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2012 - Anul XVII, nr. 30 (4935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Probleme de sezon

Bugetul municipiului Vatra Dornei, „sabotat” de energia electrică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După mai bine de o lună de la începutul noului an calendaristic, municipiul Vatra Dornei încă nu are buget. Şedinţa de Consiliu Local de vineri, 3 februarie, când trebuia discutat acest subiect, a fost amânată iniţial pentru ziua de astăzi. Amânarea a mai suferit o amânare pe ultima sută de metri, şedinţa fiind mutată pentru ziua de joi, 9 februarie, orele 12.00. Motivul acestor amânări succesive îl constituie întârzierea cu care au fost informaţi consilierii locali despre modul cum va fi construit bugetul pentru 2012, dar şi a imposibilităţii de a finaliza în timp util mapele de şedinţă.
Prezent la şedinţa de vineri, viceprimarul Mircea Rusu a găsit firească această amânare, şi asta pentru că bugetul reprezintă un punct extrem de important pentru întreaga comunitate.
„Materialele legate de buget au fost prezentat târziu, cu aproximativ două ore înainte de şedinţă, iar consilierii locali nu au avut timp să le studieze. De comun acord s-a convenit să ne întrunim într-o nouă şedinţă de Consiliul Local în cursul zilei de marţi”, a precizat Mircea Rusu.
Viceprimarul din Vatra Dornei a explicat şi motivele care au dus la această întârziere în adoptarea bugetului: „Timp de aproape două săptămâni sediul Primăriei Vatra Dornei a fost debranşat de la reţeaua de alimentare cu energie electrică, iar asta a dus la imposibilitatea de a utiliza sistemul informaţional. Eu cred că marţi Primăria Vatra Dornei va avea buget şi-l vom trimite pentru aprobare organelor fiscale”.
Consilierul local Roman Boca a menţionat, la rândul său, că bugetul nu a putut fi adoptat deoarece nu s-au primit materialele necesare. „Nici un consilier nu era pregătit să dezbată bugetul pentru că nu cunoştea amănunte. Grav mi se pare şi faptul că primarul Ioan Moraru nu a venit în plen pentru a susţine bugetul propus. De altfel, primarul şi-a făcut un obicei în a lipsi de la şedinţele de Consiliu Local, numai de la începutul acestui an având două absenţe”, a precizat Roman Boca.
Consilierul spune că nu cunoaşte motivul lipsei lui Ioan Moraru de la şedinţa de Consiliu Local, deoarece nimeni nu i-a informat pe aleşi de programul edilului din Vatra Dornei.
Totuşi, viceprimarul Mircea Rusu a precizat că absenţa primarului Ioan Moraru ar fi justificată, acesta anunţând că este ţinut în casă de o gripă de sezon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bugetul municipiului Vatra Dornei, „sabotat” de energia electrică.
 Vizualizări articol: 784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Bugetul municipiului Vatra Dornei, „sabotat” de energia electrică3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DEMISIA!!! trimis de
( 7 feb 2012, 11:50:10
Morarule, du-te in treaba ta si lasa-neeee!!!!
1.1  RE: DEMISIA!!! trimis de
( 7 feb 2012, 12:22:03
Si asa se nasc conflicte distrugatoare in USL!
1.2  RE: DEMISIA!!! trimis de
( 7 feb 2012, 13:22:37
Sa nu spune-ti ca au curent la primarie.....
Daca au racordat iar primaria sunt curios cand o sa se gandeasca cineva (primarul) sa vada cum de consuma caminul cultural de la Rosu curent cat centrala termica a orasului???
2.   Demisia trimis de
( 7 feb 2012, 13:34:02
Dupa ce am ramas fara bani in conturi,fara strazi, fara curent, fara veverite, fara turisti, fara speranta, nu stiu ce stire ne-ar mai putea impresiona. Cu totii asteptam cireasa de pe tort - filmuletele cu domnul primar in ipostaze indecente alaturi de o doamna casatorita.
Probabil ca dupa modelul - "Cum sa distrugi un oras", acum experimenteaza -"Cum sa distrugi o familie", sau mai multe...
2.1  RE: Demisia trimis de
( 7 feb 2012, 16:37:47
Eu cred ca e doar barfa!!
Nu cred in existenta nici unui filmulet.
3.   Lui DORNA trimis de
( 9 feb 2012, 17:08:25
Eu cred ca este multa barfa. Nu este nici un film. Povesti despre femei si barbti se vor spune permanent. Pimarul are adversari inversunati care vor sa-i ia locul si cum alta cale civilizata de al ataca nu au gasit sau nu ii duc capul apeleaza la chestii mizerabile. In ceea ce priveste orasul distrus , fac apel la memoria dornenilor si sa-si aduca aminte de perioada de pana in 1996 cand nici strada Luceafarului - fosta 6 martie - nu era luminata, nu era apa calda si nici caldura. Moraru si Hutanu au scos orasul din rahat. Numai cine nu vrea sa ada nu vede. Nu trebuie sa fie doctor sa-ti dai seama ca orasul arata binisor.Numai bine si " succesuri"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei