Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 ian 2012 - Anul XVII, nr. 16 (4921)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Lucrările pentru extinderea reţelei de apă-canal vor continua şi în acest an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă o parte dintre problemele cu care se confruntă rădăuţenii au fost rezolvate sau sunt în curs de rezolvare, e vorba de reabilitarea termică, de modernizarea arterelor de circulaţie, amenajarea de spaţii verzi şi de parcări, cât şi alte probleme, o importanţă deosebită a fost acordată realizării instalaţiilor de canalizare în urbea care depăşeşte 24 de mii de suflete. În anul 2009 a fost demarat un program care prevedea construirea de reţele de canalizare pe mai multe artere, până în prezent fiind executate lucrări de canalizare în lungime de circa cinci kilometri, iar anul acesta vor începe lucrări de extindere şi modernizare în întreaga aşezare, lucrările fiind finanţate cu bani europeni.

 

Finanţare de circa 22 milioane de euro pentru municipiul Rădăuţi

Inginerul Igo Koffler, de la Direcţia Tehnică a primăriei rădăuţene, a afirmat că în următorii doi ani reţeaua de apă-canal se va extinde în  întreaga localitate: „Începând cu finele lui 2008 şi pe parcursul anilor 2009 şi 2010, în municipiul Rădăuţi au fost executate lucrări de canalizare în lungime de circa cinci kilometri. Aceste lucrări au fost executate pe străzile Tineretului, cu prelungire spre strada Habitat, apoi pe 1 Mai, Vasile Conta şi Mihai Viteazul. Totodată vreau să mai arăt că pe străzile Şcolii Noi şi Tineretului s-au făcut şi lucrări şi racordare la reţeaua de apă a municipiului. Trebuie să menţionez că toate aceste lucrări au fost finanţate de Primăria municipiului Rădăuţi, cu fonduri din bugetul local. Cu privire la perspectivă, curând, cel mai probabil la debutul sezonului cald, se va derula programul ACET-ului, program prin care, până în anii 2012-2013, se va acoperi cu reţea de apă curentă şi canalizare întreaga suprafaţă a municipiului şi care prevede o finanţare de circa 22 milioane de euro pentru municipiul Rădăuţi”.
Primarul Aurel Olărean a arătat că lipsa de interes a administraţiilor locale anterioare a dus la situaţia de astăzi: „Realizarea celor cinci kilometri de canalizare a însemnat un efort deosebit din partea administraţiei locale. Ceea ce vreau să menţionez e că dacă în ultimii 20 de ani s-ar fi realizat anual câte cinci kilometri de canalizare, acum nu ne-a fi confruntat cu astfel de probleme şi nu am fi fost puşi în postura de a aştepta programe pentru realizarea acesteia”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările pentru extinderea reţelei de apă-canal vor continua şi în acest an.
 Vizualizări articol: 1698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările pentru extinderea reţelei de apă-canal vor continua şi în acest an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INDEMN TOVARASESC trimis de
(21 ian 2012, 14:22:21
HALOOO,DLAF-UL,OCHII CAT CEPELE!NU DE ALTCEVA,DAR E VORBA DE CALITATE,CA DEALTFEL IN TOT JUDETUL.DOAR NOI RAMBURSAM,NU?
2.   Minciunele electorale trimis de
(21 ian 2012, 19:35:58
Radautenii nu mai pun botul la asemenea gogosi. Alesii locali au pus de o fratie demna de invidiat si au plasat apa si canalul la o societate capusa mult mai pregatita sa gestioneze problema. Stimate primar si stimati consilieri locali, de la toate partidele, ati fost alesi pentru a fi in slujba radautenilor, pentru a apara interesele lor si nu pentru a actiona ca niste arendasi cu nasul pe sus. Calculati va rog care este suma incasata abuziv de catre ACET Suceava, prin dublarea pretului la apa si canal si daca nu cumva programul grandios bagat pe gat de prim secretarul judetenei de partid si votat intr-o veselie de barcagiu si consilieri, este platit cu varf si indesat de catre prostime. Sper ca la alegeri sa nu mai aveti curajul sa grohaiti si sa cereti votul radautenilor. Ati demonstrat cine sunteti si ce puteti. Sirul imbecilitatilor voastre este lung si din pacate obrazul foarte gros. RUSINE. PS. Sper ca nu veniti acuma cu explicatii gen 22 milioane......etc, etc. Ar fi penibil.
3.   CONFIRMARE trimis de
(21 ian 2012, 23:34:54
AVETI UN ,,TATAR'' BUN!
RAMANE DE ANCHETAT A.J.A.C.-UL,AICI FIIND VORBA DE NISCAIVA ,,EXPERTI GUVERNAMENTALI''.
EXPERTI LA CE????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei