Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 nov 2011 - Anul XVI, nr. 264 (4862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La 29 de ani

Incendiatorul pensiunii „La Dolce Vita” a adunat 14 condamnări pentru furt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul trimis în judecată pentru incendierea în stil mafiot a vilei „La Dolce Vita” şi cel care a spart sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Suceava acum câteva zile a adunat nu mai puţin de 14 condamnări pentru fapte de furt. Cazierul la zi al luiPetrică Mîndrilă, zis „Polonic”, în vârstă de 29 de ani, din Broşteni, cuprinde condamnări pentru furturi şi spargeri aparent mărunte, el fiind trimis după gratii atât de Judecătoria Vatra Dornei, cât şi de Judecătoria Suceava. Cum multe furturi au fost comise în serie, o parte din pedepse s-au contopit, „Polonic” ispăşind doar cele mai mari dintre condamnări.

Ultima oară el a fost eliberat din penitenciar pe data de 6 octombrie, după ce a terminat ispăşirea unei ultime condamnări. Revenit la Suceava, a reintrat în doar câteva zile în atenţia judiciariştilor de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei.

 

„Polonic” era înarmat cu un cuţit şi a fost imobilizat în biroul şefului CARP

Surse judiciare au precizat că „Polonic” este suspect principal în cel puţin alte cinci-şase spargeri, în afara de cea comisă în noaptea de 4 spre 5 noiembrie. După cum am relatat pe larg în ediţia de ieri a ziarului nostru, în noaptea de 4 spre 5 noiembrie Mîndrilă a forţat un geam lateral al sediului CARP Suceava (situat pe strada Alexandru Ienceanu), pătrunzând în interior, în timp ce un complice îl aştepta afară, într-o maşină. Ce nu a ştiut Mîndrilă era că poliţiştii îl filau şi se aflau pe urmele sale. Trei poliţişti şi un jandarm au intrat în sediul Casei de Ajutor Reciproc, surprinzându-l în timp ce cotrobăia prin biroul preşedintelui asociaţiei, Dumitru Savu, în căutarea unui seif în care credea că sunt sume mari de bani.  

Surse judiciare au precizat că individul avea un cuţit în mână, pe care l-a fluturat în faţa jandarmului, înainte ca acesta să-l imobilizeze.

 

Incendierea în stil mafiot din 2008 îl exclude din categoria infractorilor mărunţi

Cu un asemenea cazier în spate, individul nu s-a mărginit însă doar la furturi.

Conform anchetei poliţiei şi unui rechizitoriu cu o sumedenie de probe, în iulie 2008 acest individ, care de altfel şi-a recunoscut faptele, a incendiat mai întâi casa şi apoi pensiunea omului de afaceri sucevean Gheorghe Berbece. Faptele s-au petrecut în două nopţi consecutive, vila omului de afaceri fiind parţial distrusă de incendiu, iar pensiunea a ars aproape în totalitate, pagubele totale fiind de aproximativ 700.000 de euro.

Pentru aceste fapte Mîndrilă a fost trimis în judecată, dosarul aflându-se pe rolul Judecătoriei Năsăud.

În acelaşi dosar este judecat şi Ioan Popovici, zis „Coaţă”, patronul unei pensiuni concurente, „Casa de Piatră”, cel care, conform declaraţiilor incendiatorului, ar fi comandat acţiunea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiatorul pensiunii „La Dolce Vita” a adunat 14 condamnări pentru furt.
 Vizualizări articol: 1502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Incendiatorul pensiunii „La Dolce Vita” a adunat 14 condamnări pentru furt5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa ii trebuie trimis de
( 8 nov 2011, 22:17:39
Gunoiul asta de Mandrila nu are ce cauta in libertate. Panda e locul lui...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei