Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 nov 2011 - Anul XVI, nr. 264 (4862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rectificare bugetară

Salariile profesorilor suceveni, asigurate pe luna noiembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profesorii suceveni îşi vor primi integral salariile pe luna noiembrie, după ce, printr-o şedinţă extraordinară de Consiliu Local, care a avut loc ieri dimineaţă, bugetul local al municipiului Suceava a fost rectificat, fiind suplimentaţi banii necesari cheltuielilor de personal din învăţământ.

Banii cu care a fost suplimentat acest capitol bugetar – 1.860.100 de lei (18,6 miliarde de lei vechi) reprezintă sumele defalcate din TVA care au fost repartizate municipiului Suceava prin Direcţia Generală a Finanţelor Publice.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat: “Cu această sumă avem acoperite salariile profesorilor pe luna noiembrie, mai avem nevoie de o diferenţă de bani pe luna decembrie, care sperăm să vină de la Guvern”.

Cele mai mari sume de bani au fost alocate Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” – 279.000 de lei, Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” – 260.000 de lei, Colegiului Naţional „Petru Rareş” – 182.000 de lei, Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” – 134.000 de lei, Colegiului Tehnic „Petru Muşat” – 153.000 de lei, Colegiului Naţional „Spiru Haret” – 125.000 de lei şi Colegiului Tehnic „Al. I. Cuza” – 102.000 lei.

Rectificarea bugetară a fost adoptată în unanimitate de consilierii locali prezenţi la şedinţă.

Fondurile pentru salariile profesorilor suceveni în acest an s-au epuizat după ce o parte din banii alocaţi conform proiectului de buget au fost utilizaţi pentru plata unor drepturi salariale câştigate în instanţă de angajaţii din învăţământ.

Tot cu unanimitate a fost luată şi decizia de suplimentare cu 100.000 de lei a fondurilor alocate Şcolii Postliceale Sanitare Suceava, care are numărul de clase cu finanţare de la buget mai mare cu 30% decât anul şcolar precedent, ceea ce implică şi costuri crescute cu salariile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salariile profesorilor suceveni, asigurate pe luna noiembrie.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Salariile profesorilor suceveni, asigurate pe luna noiembrie3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei